Saeimas vēlēšanās no LKS kandidēs operas solists Orlovs un virkne Ždanokas palīgu (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Lita Krone/LETA

No Latvijas Krievu savienības (LKS) sarakstiem 14.Saeimas vēlēšanās kandidēs arī Latvijas Nacionālās operas un baleta solists Oļegs Orlovs un virkne Eiropas Parlamenta deputātes Tatjanas Ždanokas palīgu, liecina Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniegtais partijas saraksts.

Orlovs ieņems 26.vietu partijas Rīgas sarakstā.

Tāpat no partijas saraksta uz deputāta amatu Saeimā kandidēs Ždanokas palīgi Viktors Jolkins, Jekaterina Mitrofanova, Dmitrijs Šandibins, Jūlija Sohina, Andrejs Solopenko un Jeļizaveta Ždanova.

Arī kādreizējā Rīgas domes deputāte Natālija Jolkina startēs vēlēšanās kopā ar LKS, ieņemot astoto vietu partijas Rīgas apgabala sarakstā. Tāpat no Rīgas saraksta kandidēs laikraksta "Segodņa" žurnāliste Nataļja Ļebedeva un Rīgas domes deputāts Vladimirs Buzajevs, bet Zemgalē sarakstā iekļauts bijušais Jelgavas domnieks Maksims Galkins.

Kā ziņots, Rīgā saraksta līderis būs viens no redzamākajiem LKS biedriem, galvaspilsētas domes deputāts Miroslavs Mitrofanovs. Tāpat šajā apgabalā startēs domniece Inna Djeri un "Centra partijas" pārstāvis Normunds Grostiņš.

Latgales saraksta augšgalā būs juriste Jekaterīna Stehnovska-Slavska, Daugavpils vicemēra palīgs Dmitrijs Ribņikovs, kā arī datortehnikas speciālists Juris Aleksejevs.

Vidzemes saraksta līderis būs Olaines novada deputāts Andris Vurčs, kam sekos aktīvists Maksims Ždanovs un mehatronikas speciālists Aleksandrs Klapins.

Zemgalē saraksta pirmais numurs būs Jelgavas domes deputāts Andrejs Pagors. Otrajā pozīcijā būs kultūras centra "Lad" vadītāja Ludmila Ušakova.

LKS sarakstu Kurzemē ievadīs Jeļena Osipova.

14.Saeimas vēlēšanas notiks oktobra pirmajā sestdienā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu