Avārijā Zemgalē viens bojāgājušais

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Evija Trifanova/LETA

Svētdien Latvijā reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, viens cilvēks gājis bojā.

Negadījums ar bojāgājušo noticis Jelgavas novada Svētes pagastā, kur automašīnas "Volkswagen" vadītājs bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām un, iespējams, būdams alkohola reibumā, uzbrauca stāvošai kravas automašīnai "Scania". Vieglā auto šoferis ar traumām tika nogādāts medicīnas iestādē, bet pasažieris negadījuma vietā gāja bojā.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā informēja, ka bojāgājušā atbrīvošanai pēc negadījuma bija nepieciešami hidrauliskie instrumenti.

Vēl aizvadītajā diennaktī 22 negadījumos cietuši kopskaitā 30 cilvēki. No cietušajiem viens ir gājējs, septiņi - velosipēdisti, bet trīs - elektrisko skrejriteņu vadītāji.

Svētdien uz Latvijas ceļiem pieķerti 19 dzērājšoferi un viens narkotikas lietojis autovadītājs

Aizvadītās nedēļas pēdējā diennaktī uz Latvijas ceļiem aizturēti 19 autovadītāji, kurš pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, un viens, kurš transportlīdzekli vadīja, būdams lietojis narkotiskās vielas, aģentūra LETA uzzināja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Rīgas reģionā diennakts laikā pieķerti septiņi dzērājšoferi un viens narkotikas lietojušais autovadītājs, Latgalē un Vidzemē konstatēti četri autovadītāji alkohola reibumā, bet Kurzemē un Zemgalē - pa diviem.

Svētdien uz Latvijas ceļiem policisti noformējuši arī 230 administratīvā pārkāpuma protokolus par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Visvairāk šādu protokolu - 80 - noformēti Rīgas reģionā. Vēl divi autovadītāji apturēti par agresīvu braukšanu - arī abi šie pārkāpumi fiksēti Rīgas reģionā.

Aizvadītajā diennaktī valstī kopumā par dažādiem satiksmes noteikumu pārkāpumiem policisti noformējuši 483 protokolus, liecina VP apkopotā informācija.

Kā ziņots, 24 stundu laikā uz valsts autoceļiem reģistrēti 98 satiksmes negadījumi, vienā no tiem gājis bojā cilvēks, bet 22 avārijās ir kopskaitā 30 cietušie.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu