Norīkoti vilcieni “Prāta Vētras” koncerta Mežaparkā apmeklētājiem

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

AS “Pasažieru vilciens” “Prāta Vētras” koncerta Mežaparka Lielajā estrādē apmeklētāju ērtībām ir papildinājusi vilcienu kustības sarakstu ar četriem reisiem – vienu virzienā no Rīgas uz Mangaļiem, trim atpakaļ. Sestdien, 20. augustā, plkst. 19.07 no Rīgas Centrālās dzelzceļa stacijas aties papildu vilciens uz Mangaļiem. Atpakaļ uz Rīgas Centrālo dzelzceļa staciju koncerta apmeklētājus aizvedīs trīs īpaši norīkoti vilcieni, kas svētdien, 21. augustā, no Mangaļiem aties plkst. 0.30, plkst. 0.50 un plkst. 1.10.

Pastāvīgajā vilcienu kustības sarakstā laika posmā no plkst. 17.00 līdz 20.00 maršrutā Rīga-Mangaļi jau ir pieejami pieci reisi, no kuriem var izvēlēties ērtāko nokļūšanai uz koncertu.

Attālumu starp pieturu “Mangaļi” un Mežaparka Lielo estrādi kājām var veikt aptuveni 25 minūtēs, savukārt vilcienā no Rīgas līdz Mangaļiem jāpavada vien 16 minūtes. Tā kā šobrīd Rīgas pilsētā notiek Brasas pārvada remonts, aicinām nokļūšanai pilsētas centrā izmantot vilcienu satiksmi.

“Pasažieru vilciena” tīmekļa vietnē un mobilajā lietotnē jau ir iespējams ērti iegādāties biļetes uz šo reisu ar 5% atlaidi.

2001. gada 2. novembrī dibinātā akciju sabiedrība “Pasažieru vilciens” ir lielākais iekšzemes sabiedriskā transporta pakalpojumu sniedzējs, kas pārvadā pasažierus pa dzelzceļu Latvijas teritorijā. AS “Pasažieru vilciens” ir patstāvīgs valsts īpašumā esošs uzņēmums. 2021. gadā uzņēmums pārvadāja vairāk nekā 11 miljonus pasažieru, 98,9% reisu izpildot precīzi pēc vilcienu kursēšanas grafika.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu