"Pilsēta cilvēkiem" aktīvisti aicina "Rīgas satiksmi" samaksāt 148,58 eiro par informācijas zīmēm (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Apvienības "Pilsēta cilvēkiem" informatīvās zīmes pieturā.
Apvienības "Pilsēta cilvēkiem" informatīvās zīmes pieturā. Foto: Apvienība "Pilsēta cilvēkiem"

Apvienība "Pilsēta cilvēkiem" aicina uzņēmumu "Rīgas satiksme" (RS) segt izdevumus par informācijas zīmēm, kas uzstādītas 5. tramvaja pieturvietās, jo uzņēmuma uzstādītās zīmes ir ne tikai grūti saprotamas, bet tās ir arī mazas, liecina apvienības paziņojums medijiem.

Kā paziņojumā skaidro apvienība, viņi slēgtā 5. tramvaja maršruta daļā, 5. tramvaja pieturvietās izvietojuši informācijas shēmas, lai palīdzētu pasažieriem nokļūt vēlamajā pieturā un labāk informētu par pārsēšanās iespējām.

"Norādām uz zināmu nolaidību pret pasažieriem, jo pieturvietās izvietotās informatīvās lapiņas ir grūti saprotamas, savukārt karte ir pārāk maza un nav saskatāma. Informācija pieturvietās tā arī netika sakārtota, tāpēc pieņēmām lēmumu uzstādīt savas informatīvās zīmes," tā apvienība.

Foto: Pilsēta cilvēkiem

"Pilsēta cilvēkiem" pārstāvji uzsver, ka apvienība ieguldījusi savus finansiālus līdzekļus jeb 148,58 eiro. Viņi lūdz uzņēmumu pārskaitīt šo naudu uz apvienības kontu.

"Cenas ir tikai par materiālu, darbs no biedrības "Pilsēta cilvēkiem" biedriem ir brīvprātīgs. Iespējams noformēt to kā ziedojumu," tā "Pilsēta cilvēkiem".

Foto: Pilsēta cilvēkiem
Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu