Tēvu dienai par godu Svētdienis Hanzas Peronā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Klāt septembris un jauns sākums, kurā atgriezties pie skolas un bērnudārzu draugiem. Bet vēl septembrī ir īpaša diena par godu tēviem, ko Hanzas Perons piedāvā pavadīt visai ģimenei kopā. 11. septembrī no 11.00 līdz pat 18.00 Tēvu dienas Svētdienis un durvis vaļā visiem apmeklētājiem.

Atsākam Svētdieni – dienu, kurā bezrūpīgi izklaidēties, atpūsties, ļauties dažādām darbnīcām, nodarbībām, atklāt jaunas galda spēles, baudīt izrādes, iegūt jaunas zināšanas, satikt draugus un uzzināt par jaunumiem bērnu rotaļlietās un dizaina precēs.

Pasākumā bez maksas darbnīcās varēs darboties visa ģimene kopā, apgūt jaunas prasmes, izveidot skaistas dāvanas tētiem un mieloties ar street food gardumiem. Grafiti mākslu varēs apgūt kopā ar mākslinieku Daini Rudeni. Būs Latvijas Dabas muzeja aktivitātes, vēl neredzētas galda spēles, sacensību atrakcija. Zināšanas varēs iegūt, darbojies zinātnes centru darbnīcās, uzzināt par drošu internetu un kādai jābūt bērniem drošai mājai. Un, protams, frī kartupeļi un cukurvate visu dienu.

Tēvu dienas Svētdienī būs izrāde no Liepājas leļļu teātra “Ežumilla”. Izrāde būs pieejama divas reizes – plkst. 12.00 un 14.00.

Foto: publicitātes

Par ko būs izrāde?

Mežlaumiņa ir mazliet mežonīga radība, kurai uz galvas ir žuburi, bet sirdī – drosme, kas robežojas ar nekaunību. Kādu dienu viņa negaidīti ierodas Baigajā biezoknī – vienkārši nokrīt no debesīm tējkannā, kas pārvietojas pa gaisu, iekarināta balonā. Ezis, vāverīte, pūce, susurs, lācis un citi Baigā biezokņa iemītnieki iesākumā nezina, kā tikt galā ar nevaldāmo mežlaumiņu, tomēr galu galā viņi kļūst par labiem draugiem.

Uz izrādi gan jāiegādājas biļete Biļešu Paradīzē, viss pārējais ir bez maksas. ej.uz/ežumilla

Izrādi veidojuši režisore Laila Kirmuška, komponisti Kristaps Krievkalns un Elīna Krastiņa, leļļu meistare un scenogrāfe Gita Peta u.c. Lomās Vija Mežale, Inga Dzintare, Ingars Gudermanis.

Tēvu dienas Svētdienī laipni lūgtas arī mammas, mums būs kafija, atspirdzinoši dzērieni un atpūtas zona pieaugušajiem.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu