Maestro šodien svin dimanta kāzas: precēti jau 60 gadus!

Laulības noslēpumi!
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Raimonds Pauls
Raimonds Pauls Foto: publicitātes

Šodien, 31. augustā, aprit 60 gadi kopš dienas, kad Lana teica jāvārdu Raimondam Paulam.

"Ir tāds cipars, tas jāatzīst… Apsveikt mani un izteikt līdzjūtību, ka šie gadi nodzīvoti ar vienu sievu, protams, var, to es gaidīšu. Bet svinēšanu gan netaisīšu," ar sev raksturīgo humoru tuvojošos kāzu jubileju Privātajai Dzīvei komentē Raimonds Pauls. "Mājās pasēdēsim. Ar radiem. Uz ballēm un ambrāžām vairs nevelk. Ar to veselību jau arī mums neko diži neiet."

Par attiecībām ar sievu Lanu Raimonds Pauls raidījumā "Pasaki to skaļi" runāja ar neviltotu mīlestību: "Gadu skaitlis jau daudz ko norāda. 60 gadus mēs esam kopā. Redz, dzelteno presi es neinteresēju - ne es šķiros, ne kā,” pajoko Maestro un turpina: "Svarīgs moments, man liekas, ir tas, ka mēs sākām visu savu kopdzīvi no nulles. Man nebija absolūti nekā, man pat nebija kur dzīvot."

Maestro sieva Lana žurnālam "Santa" intervijā bija atklājusi abu kāzu dienu: "Mēs aizgājām uz reģistrāciju Pārdaugavā. Divatā. Un reģistratore prasīja, kur mūsu liecinieki. Nav. Vajagot divus. Labi, pasauca sētnieku, un pati tad būšot otrā. Parakstījāmies. Iznācām ārā, saskaitījām naudu, nemūžam neaizmirsīšu – rublis trīsdesmit deviņas kapeikas. Mazākā, divsimt piecdesmit gramu, kortelīša cena – rublis četrdesmit deviņas. Kinobiļete maksāja piecdesmit kapeikas, nopirkām divas. Dzirnavu un Suvorova ielas stūrī varēja dabūt eļļā ceptus pončikus: trīs kapeikas maksāja tukšie, piecas – ar povidlu."

Vairāk uzzini žurnāla "Privātā Dzīve" 30. augusta numurā!

Bet Armanda Tripāna raidījumā “Rezervēts” Maestro Raimonds Pauls stāsta ka 60 gadus katru rītu viņam sieva prasa – vai kafiju dzersi? Viņš ir iemācījies nevis atbildēt, bet paklusēt... Raidījumā tiek arī uzdots jautājums par laulības dzīves tumšāko - strīdu pusi.

"Man ir laimējies, ka man mājās ar ģimeni tādi konflikti nav bijuši. Bezmaz trīs reizes jānospļaujas. Gājis jau nav viegli. Visādas cūcības ar mani arī ir strādājuši, bet es kaut kā tam visam pārgāju pāri," atzīst Raimonds Pauls, bet, kad žurnālists jautā par citām sievietēm, kas vēlējušās izjaukt laulību, Pauls atbild: "Atklāti runājot, tad jau arī būtu to izdarījušas, ja varētu. Mums priekš mūsu laikiem ir jau rekorda skaitlis - sešdesmit! Tas ir daudz, ļoti daudz. Klausos savos draugos, mūziķos, paziņās, ka jau divi, trīs gadi kopā ir par ilgu."

Lielākā māksla, atklāti runājot, ir paklusēt. Ja jūti, ka nebūs labi, labāk aizej projām. Labāk neielaisties, jo vārds pa vārdam ātri vien var... 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu