Sestdien vairākās PMLP filiālēs tiks nodrošināta iespēja noformēt vai saņemt pasi un ID karti

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Latvijas Republikas pase un personas apliecība jeb elektroniskās identifikācijas kartes (eID) prototips.
Latvijas Republikas pase un personas apliecība jeb elektroniskās identifikācijas kartes (eID) prototips. Foto: Edijs Pālens/LETA

Pilsonības un migrācijas lietu pārvalde (PMLP) sestdien, 3.septembrī, Jelgavas, Ogres, Liepājas un Daugavpils nodaļās, kā arī Rīgas 1. nodaļā rindas kārtībā nodrošinās pilsoņu un nepilsoņu personu apliecinošu dokumentu – pases un eID kartes – noformēšanu un izsniegšanu, informē pārvalde.

Minētās PMLP nodaļas klientus apkalpos no plkst.8 līdz 16.

Pakalpojumu saņemšana rindas kārtībā notiks bez iepriekšēja pieraksta. Ierodoties saņemt pakalpojumu, cilvēki saņems numuriņu, pēc kura tiks noteikta rindas kārtība.

Lai pakalpojumu saņemšana noritētu veiksmīgi, obligāti ir jāņem līdzi savs vecais personu apliecinošais dokuments, kas būs jānodod nodaļā.

Tāpat pārvalde atgādina, ka, noformējot pasi vai eID karti bērnam, deviņus gadu veciem un jaunākiem bērniem obligāti ir jāierodas nodaļā tikai vienu reizi, un tas var būt arī noformēto dokumentu saņemšanas brīdī. Šādā gadījumā obligāti ir nepieciešama fotosalonā izgatavota bērna fotogrāfija, kuru vecāks iesniedz PMLP klientu apkalpošanas speciālistam, ierodoties izgatavot dokumentu.

PMLP aicina pirms došanās uz nodaļu sekot līdzi laikapstākļu prognozēm un padomāt par atbilstošu apģērbu, jo būs jāstāv rindā ārā. Tāpat pārvalde aicina nodaļas telpās lietot sejas maskas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu