Piektdien Rumbas pagastā ceļa satiksmes negadījumā bojā gājuši divi cilvēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Aizvadītajā diennaktī Kuldīgas novada Rumbas pagastā ceļa satiksmes negadījumā bojā gājuši divi cilvēki, informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta vecākā inspektore Zemgales reģionā Viktorija Gribuste.

Ugunsdzēsēji glābēji atbrīvoja vienu cilvēku, kurš bija iespiests automašīnā un nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. NMPD tika nodots arī otrs cietušais, kurš atradās ārpus automašīnas. Mediķi konstatēja abu cilvēku nāvi.

Vēl vakar vakarā VUGD saņēma izsaukumu uz Rēzeknes novada Silmalu pagastu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums- avarējusi vieglā automašīna, kurā iespiests cilvēks. Pirms VUGD ierašanās, cilvēks tika atbrīvots. Izglābtais cilvēks tika nodots NMPD mediķiem.

Ugunsdzēsēji glābēji avarējušo automašīnu novietoja uz riteņiem, kā arī atvienoja akumulatoru un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 2.septembra plkst.6.30 līdz 3.septembra plkst.6.30, VUGD saņēma 46 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 23 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Savukārt Valsts policija ziņo, ka aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 98 ceļu satiksmes negadījumi, un tajos kopumā cietušas 12 personas, bet divas personas gājušas bojā.

Visvairāk ceļa satiksmes negadījumu ir reģistrēts Rīgas reģionā, kur notika 46 no visiem vakar notikušajiem negadījumiem, tam seko Zemgales reģions ar 17 avārijām, Vidzemes un Kurzemes reģioni - pa 13 negadījumiem, bet Latgales reģionā bijis vismazāk satiksmes negadījumu - deviņi.

Visvairāk cietušo reģistrēts Rīgas reģionā, kur cietušas četras personas, savukārt Latgales un Kurzemes reģionā cietušas trīs personas. Zemgales un Vidzemes reģionā cieta pa vienai personai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu