FOTO un VIDEO Horvātijā avārijā cietis viens no trīs 17 miljonus dolāru vērtajiem "Pagani Zonda HP Barchetta" superauto (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Instagram/@astopcars

Ārvalstu mediji ziņo, ka Horvātijas galvaspilsētā Zagrebā pirms pāris dienām kādā pasākumā negadījumā cietis "Pagani Zonda HP Barchetta", kura vērtība mērāma 17 miljonos dolāru.

Šādi auto ir tikai trīs visā pasaulē.

Pasākumu organizējusi "Supercar Owner circle", un tajā skatītāju acis priecēja daudzi un dažādi superauto, piemēram, "Buggati Chiron", "Bugatti La Voiture Noire", "Zenvo TSR-S", "Apollo IE" un citi krāšņi auto.

Video redzams, ka "Zonda HP Barchetta" brauc aiz "Apollo Project Evo". Superauto brauc cauri pilsētai, kad "Zonda" šoferis pārāk agresīvi centās izslidināt aizmugurējos riteņus. Viņš nespēja vairs savākt jaudīgo auto un ietriecās pretī braucošās "Ford Fiesta" sānā.

Lai gan avārijā nebija iesaistīts liels ātruma, "Zonda" cieta acīmredzamus bojājumus - kreisais aizmugurējais ritenis, bremžu disks, piekares daļa tika pilnībā atdalītas no mašīnas.

Ievērojami cieta arī karbona šķiedras virsbūve, kā arī sadursme nesaudzēja "Ford Fiesta" spēkratu. Par laimi, sadursmē cietušo nebija.

Ņemot vērā "Zonda" spēkrata retumu un vērtību, auto, visticamāk, tiks nogādāts atpakaļ rūpnīcā, kur to savedīs kārtībā. Tiesa, šis incidents pamatīgi iedragās šofera apdrošināšanas līmeni.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu