Piektdienas horoskops: 9. septembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Baramyou0708/ Shutterstock

Horoskops piektdienai, 9. septembrim.

AUNS

Paredzamas sabiedriskās aktivitātes, prezentācijas, ballītes vai tikšanās ar draugiem. Raugies, lai no tā visa ir arī kāds labums, citādi vēlāk būs žēl iztērētā laika.

VĒRSIS

Ja liekas, ka darbā iestājusies rutīna, tad pienācis laiks kaut ko būtiski manīt - meklēt citu vietu vai sākt savu biznesu. Kad vieni vārti veras ciet, tad citi vērsies vaļā.

DVĪŅI

Darbā ir labas iespējas izvirzīties, izveidot lietišķus kontaktus un pavairot ienākumus. Lietderīgi saimnieciski pirkumi, bet netērējies par izklaidēm.

VĒZIS

Nevar jau dzīvot tikai darbam, arī privātajai dzīvei laiks jāatrod. Šovakar izdomā, kā attiecībām piešķilt jaunu dzirksti - piedzīvosi jaukus, mīļus brīžus.

LAUVA

Pievaldi straujo dabu un tad darbi ies no rokas. Burvīgs laiks karjerai vai biznesam, bet privātajā dzīvē ar tuviem cilvēkiem gan iespējamas viedokļu atšķirības.

JAUNAVA

Apdomā, ko saki, ne vienmēr jātēlo „patiesības ministrija”. Profesionālajā jomā labas idejas un iespējas izcelties. Kolēģi to novērtēs - vajag taču, lai kāds sakustina ūdeņus.

SVARI

Ja kārtojamas darīšanas iestādēs, komunālajos dienestos vai bankās, tad labi sagatavojies, un veiksme būs ar tevi. Galvenais – lai viss pēc likuma burta un godīgi.

SKORPIONS

Darbā daudz pienākumu un krietni jāpapūlas. Bet līdzās ir mīļotais cilvēks, kas atbalsta. Ja nav – tad ļoti iespējams... būs. Vakars piemērots izklaidēm un iespējama romantiska tikšanās.

STRĒLNIEKS

Ir septembris un kaut kur pavīd atmiņas par bezbēdīgo skolas laiku. Prāts izslāpis pēc jaunām zinībām un ir īstais brīdis, lai mācītos, apmeklētu kursus vai seminārus.

MEŽĀZIS

Neņem par pilnu visu, ko cilvēki runā. It īpaši profesionālajā jomā. Kādam var būt salda mēle, bet ne tie tīrākie nodomi. Vakarā būsi mīļi gaidīts draugu ballītē.

ŪDENSVĪRS

Profesionālā jomā var pavērties iespējas, par kādām sen esi sapņojis. Jāstrādā būs sviedriem vaigā, taču vēlāk varēsi plūkt atzinības laurus. Arī bankas konta stāvoklis priecēs.

ZIVIS

Tev ir svarīgi parādīt sevi no vislabākās puses, gūt atzinību un līdzcilvēku labvēlību. Šī diena ir ļoti piemērota komunikācijai un domubiedru meklējumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu