Gvinetai Paltrovai - 50! Kā viņa spēj izskatīties tik jauna? (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Aktrisei, modelei, veselīgu dzīvesveidu piekopjošajai pavārei un uzņēmējai Gvinetai Paltrovai šodien, 27. septembrī, aprit piecdesmit! Kāds ir viņas skaistuma noslēpums? 

Gvineta Paltrova savā 50. dzimšanas dienā izskatās izcilā formā, par ko liecina  Instagram ievietotais foto. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

 Viņa izmanto sauļošanās līdzekli uz cinka bāzes.

Paltrova laikrakstam The New York Times sacīja, ka viņa dod priekšroku  sauļošanās krēmiem, kas nesatur ķīmiskas vielas. Intervijā viņa stāstīja, ka uz ķīmiskām vielām balstīti saules aizsarglīdzekļi ir sliktāki nekā uz minerālvielu bāzes - piemēram, cinka. Business Insider ziņoja, ka turpmākajos pētījumos atklāts, ka sauļošanās līdzekļu sastāvdaļas nav kaitīgas cilvēkiem, taču nepasargāšana no saules ir kaitīga. 

Foto: AFP/SCANPIX

Viņa lieto maz dekoratīvās kosmētikas

"Es bieži izeju ārpus mājas, uzklājusi tikai skropstu tušu un nedaudz rūža vaigu sārtumam," stāsta Paltrova. Gvineta uzskata, ka pārlieku bieži lietota dekoratīvā kosmētika nogurdina sejas ādu un tā ir vieglāks mērķis dažādiem iekaisumiem un izsitumiem. 

Viņa mīl skrubjus un katru vakaru mazgājas karstā vannā

"Es esmu par skrubjiem, skrubjiem un vēlreiz skrubjiem," viņa teica Into The Gloss. "Pēc sporta zāles un skrubja es eju dušā, bet vēl pirms nakts vienmēr eju karstā vannā." Paltrovai tas patīk, jo tas ne tikai relaksē, bet arī palīdz attīrīt viņas ādu un iegūt "visu brīvās dienas enerģiju".

Foto: AFP/SCANPIX

Treniņš - arī skaistumkopšanas procedūra

Treniņš nav Paltrovas ādas kopšanas rutīnas papildinājums — tā ir būtiska tās sastāvdaļa. Paltrova stāstīja, ka viņas skaistumkopšanas rutīna sākas ar ikrīta treniņu, kas parasti ir viņas iecienītākais kardio treniņš. "Un vēl es katru dienu stundu dejoju," viņa teica. "Galvenais, lai katru dienu labi pasvīstu. Es domāju, ka tas ir svarīgs ādas kopšanas rutīnas pamats."

Veselīgs ēdiens un regulārs sekss

Protams, Gvineta vienmēr piemin arī šīs divas svarīgās dzīves sastāvdaļas - regulārs sekss un sabalansēta ēšana. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu