Kāds ir veiksmīgākais Tinder algoritms? Zelta noslēpumi veiksmīgai "copei" (2)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: shutterstock.com

Atbildi uz šo jautājumu meklēsim Ievas Sīmanes podkāstā "Par baudām": Veiksmīgs Tinder algoritms - ciemos pie Santas Lasmanes. 

Santa Lasmane ir Instagram apmācību guru, influencere, kā arī sieviete labākajos gados sava mīļotā vīrieša meklējumos. 

Diezgan populārs ir sievietes profils iekš Tinder - nesen šķīrusies, sava jaunā “ilgi un laimīgi” prinča meklējumos. Pilna galva ideālu un gaidu. Es biju viena no tām. Man vajag skaistu, gudru, mīlošu, uzticīgu, bagātu vīrieti, vēlams, bez bērniem, bez sliktiem ieradumiem, lielisku guļamistabā, virtuvē, sabiedrībā utt.

Savā ziņā Tinder bija kā skola, kas palīdzēja iegūt saikni ar realitāti. Tādi vīrieši - dievi - mīt tikai teikās, leģendās un pasakās.

Pirmais noteikums ir dzīvot realitātē, bet sapņot miegā.

Otrais - Tinderī viss notiek zibenīgi! Pirmā bilde ir tā, pēc kuras rodas vai nerodas interese.

Tad kas nepieciešams, lai būtu veiksmīga/s Tinderī?

Kopumā viss ir atkarīgs no tā, kā sevi prezentē. Tādus matchus arī iegūsi. Ja gribi vienas nakts sakarus, tad jāliek atbilstoša rakstura saturs Tinderī. Ja vēlies atrast pastāvīgu partneri, derēs kas cits.

Pa šiem gadiem esmu tur satikusi gan vienas nakts variantus, gan vīriešus, kas līdz šim ir ļoti labi paziņas un draugi, kā arī partnerus ilgākam kopābūšanas laikam satiku tieši Tinderī. Bet viss atkarīgs no tā, ko pati meklē. Un, protams, jāprot arī kritiski izvētīt graudus no pelavām.

Te būs daži ieteikumi, kas man palīdzēja atrast to, ko vēlos:

- Definē, ko tu meklē. Vīrieti vai sievieti sarakstei, seksam, ilgstošām attiecībām utt.

- Definē savas prioritātes - apģērbs, mati, intelekts, hobijs utt. Kas ir tavs, teiksim, fetišs! Kas potenciālā kandidāta foto varētu būt izšķirošais izvēles faktors? Man patika izvēlēties vīriešus, kas atrodas kaut kur dabā - pēc attēla var spriest, ka viņš daudz laika pavada pastaigās, pārgājienos, skrējienos, peldēs utt. dabā. Dabas bērns.

Bet ne tie vīrieši, kas ar alus skārdeni rokās nejauši iekrituši piemājas dīķī. Arī tādu komisku reprezentatīvu foto netrūkst.

- Rēķinies, ka Tinder būs ĻOTI DAUDZ cilvēku, kas tev neder.

- Izvēlies kvalitatīvus 2-3 foto, ar ko piesaistīsi atbilstošu variantu. Viena bilde par tevi neradīs iespaidu, bet vairāk par trim radīs sajūtu, ka esi pārcentusies.

- Vēstījums jeb bio. Noteikti iesaku šeit kaut ko ierakstīt - kas tevi raksturo un ar ko esi atšķirīga/s no citiem. Ko meklē? Bio ļoti palīdz atsijāt graudus no pelavām. Cilvēki nereti te iekopē populārus citātus no interneta, bet tas taču ir tik garlaicīgi un pie tam vēl pastāv iespēja, ka tādu citātu uziesi vēl kādā profilā. Meh... tas norāda uz paviršību jau pašā startā. Esi radošs/a un vienlaikus lakonisks/a! Memuārus nav nevienam laika lasīt.

- Smaidi!

- Esi godīgs/a, arī šis ir ļoti svarīgi, lai netērētu savu un kandidātu dārgo laiku.

- Atseko, ja match tev neder. Bez žēlastības vai naivām cerībām.

- Netver personiski, ja atseko tev. Tinder ir iespaidīga datu bāze, gan arī tev paveiksies

- Norādi to vienu dziesmu, kas tev patīk. Kas zina, varbūt tas ir labs iemesls sākt sarunu. Kopīga mākslas vērtību izpratne var līdzēt atrast TO ĪSTO MATCH!

- Nesavieno ar Instagram. Tie, kas norāda saiti uz insta profilu, man rada iespaidu, ka meklē sev jaunus sekotājus. Lai paliek intriga.

- Pamēģini “svaipot pa labi” VISUS piedāvātos kandidātus, teiksim, 20 vai 30 pēc kārtas. Reizēm atrodas patīkami, līdz šim nepieredzēti pārsteigumi!

- Pāri visam, dod priekšroku iepazīties reālajā dzīvē!

- Lai veiksmīga tinderošanās!

Neslēp sveci zem pūra - padalies ar saviem novērojumiem un pieredzi!

Aicinu sekot manām aktivitātēm Instagram @ieva.simane, ja vēlies ikdienā saņemt vērtīgu info par seksualitāti.

Vairāk šo aizraujošo sarunu klausies Ievas Sīmanes podkāstā "Bar baudām" 12. sērijā "Tinder algoritms". 

"Mans vārds ir Ieva Sīmane, esmu baudas eksperte, attiecību un seksa koučs, psihoterapeite apmācībā, kā arī vairāku grāmatu autore. Kāpēc tieši sekss? Nu varbūt tāpēc, ka pirmo O piedzīvoju tikai 25 gadu vecumā un šī diena kļuva par vienu no sajūsminošākajām dienām manā mūžā. Toreiz sapratu, ka seksualitātes izpētei būs nozīmīga loma manā dzīvē. Savā podkāstā sarunājos ar dažādiem cilvēkiem par dzīves virzītājspēku – seksualitāti - tās dažādos griezumos, dalāmies personīgās pieredzēs, stāstos un vērtīgos profesionāļu ieteikumos. Priecāšos, ja tev noder un patīk tas, ko es daru. Paldies par tavu atbalstu, atsauksmi vai ieteikumiem.

Par baudām, Ieva"

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu