VIDEO Ādažos nolaupa vairākus tūkstošus vērtu Otrā pasaules kara laika džipu (2)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Walter Eric Sy/Shutterstock

Kāda ģimene Ādažos aiz aizslēgtām durvīm turēja Otrā pasaules kara laika džipu, kas bija gandrīz atjaunots tiktāl, lai būtu braukšanas kārtībā. Pirms pilnīgas restaurācijas vēsturisko transportlīdzekli paspēja piesavināties zagļi, un šobrīd gan īpašnieki, gan policija aktīvi cenšas noskaidrot retro automašīnas atrašanās vietu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ceturtdienas rītā kāda ģimene no Ādažu novada atklāja nepatīkamu faktu - viņu privātīpašumā tikusi uzlauzta garāža un izzagta lolota retro automašīna. Tās vērtība sasniedz 15 000 eiro, neskaitot ieguldīto darbu un sentimentālo vērtību.

""Jeep Willy", 1943. gada, restaurēts, varētu teikt, gandrīz ejošā stāvoklī. Trūka pāris detaļu, kas būtu jānomaina," automašīnu raksturo tās īpašniece Ineta.

Ņemot vērā, ka ar automašīnu pabraukt īsti nevarēja, zagļi tomēr atklājuši noslēpumainu veidu, kā to nogādāt viņiem izdevīgā vietā.

Iesniegums ir nodots policijai, un īpašnieki lolo cerību, ka spēkrats drīz atgriezīsies viņu garāžā. Ja jums ir zināma retro džipa atrašanās vieta, zvaniet policijai pa tālruņa numuru 110. Izrādās, šis gads kopumā automašīnu zagļiem ir visražīgākais "darba periods" kopš 2019. gada. Šovasar tikai jūlijā vien nozagti aptuveni 30 spēkrati, kas ir statistikas rekords. Kriminālpolicijas pārvaldes darbinieki vēl cenšas noskaidrot, kāpēc tā.

Policija aicina spēkratu īpašniekus īpaši piedomāt, kur novietot un kā aizsargāt savu īpašumu. Neapšaubāmi, pēkšņā garnadžu aktivitāte tik ātri vis nerimsies.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu