Berluskoni lielās, ka atjaunojis kontaktus ar savu "īsto draugu" Putinu (2)

TVNET/LETA/DPA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Itālijas premjerministrs Silvio Berluskoni atkal nonācis mediju uzmanības centrā, paziņojot, ka atjaunojis kontaktus ar Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu.

Ziņu aģentūra "LaPresse" publicējusi ierakstu ar Berluskoni otrdienas uzrunu konservatīvās partijas "Forza Italia" ("Uz priekšu, Itālija!") deputātiem. Berluskoni izteicies, ka atjaunojis kontaktus ar Putinu, kurš uzskatot viņu par vienu no saviem pieciem īstajiem draugiem.

"LaPresse" ziņo, ka Berluskoni runa ierakstīta slepeni.

Berluskoni atklājis, ka Putins viņam dzimšanas dienā atsūtījis 20 degvīna pudeles un ļoti jauku vēstuli. Berluskoni sacījis, ka atbildējis ar itāļu vīnu un tikpat jauku vēstuli.

Berluskoni 29.septembrī nosvinēja savu 86.dzimšanas dienu, bet Putinam 7.oktobrī palika 70 gadi.

Berluskoni sabiedrotie sākotnēji noraidīja mediju ziņoto, apgalvojot, ka tie ir veci izteikumi, taču ierakstā Berluskoni dzirdams konkrēti runājam par Krievijas ministriem un sakām, ka Rietumi jau ir karā ar Krieviju, jo tie piegādā Ukrainai ieročus un naudu.

"Es nevaru personīgi izteikt savu viedokli [par šo], jo, ja tas nonāks presē, tā būtu katastrofa, bet es esmu ļoti, ļoti, ļoti noraizējies," sacījis Berluskoni.

"Forza Italia" otrdienas vakarā paziņoja, ka Berluskoni nostāja Ukrainas jautājumā joprojām atbilst Eiropas un ASV nostājai.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu