Indonēzijā pitons aprij sievieti

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Pitons. Ilustratīvs attēls
Pitons. Ilustratīvs attēls Foto: AFP / Scanpix

Sumatras salā 7 metrus gara pitona vēderā atrastas 54 gadus vecas plantācijas strādnieces mirstīgās atliekas, vēsta vietējie mediji.

Noskaidrots, ka nelaiķe ir 54 gadus veca sieviete, kas strādājusi plantācijā Džambi pilsētā, Sumatras salas dienvidu daļā. Par viņas pazušanu ziņoja vīrs, kad viņa sestdienas vakarā neatgriezās mājās no darba.

Sievietes vīrs meklēja visu svētdienas nakti un atrada viņas sandales, galvassegu, jaku un darbarīkus. Svētdienas rītā viņš ziņoja policijai, kā arī pieaicināja vietējos palīdzēt meklēt sievu. Drīz plantācijā tika pamanīts pitons.

“Kad policija un vietējie iedzīvotāji pārmeklēja plantāciju, viņi atklāja septiņus metrus garu pitonu. Uzreiz radās aizdomas, ka šī čūska ir aprijusi sievieti. Pēc pitona notveršanas tā vēderā mēs atklājām sievietes līķi,” izdevumam “detikNews” stāstīja vietējās policijas priekšnieks.

Pitoni, kas savus upurus nogalina nožņaudzot, parasti ēd mazākus dzīvniekus, tos norijot veselus. Gadījumi, kad pitons aprijis cilvēku, ir ļoti reti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu