Krāslavas novada domē vadība, iespējams, uz sēdi ieradās alkohola reibumā (2)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Krāslavas novada dome.
Krāslavas novada dome. Foto: Ivars Soikāns/LETA

Krāslavas novada domē kādam opozīcijas deputātam radušās aizdomas, ka domes vadība ir alkohola reibumā, tāpēc izsaukta policija testa veikšanai, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums "Panorāma"

Pašvaldības vadība no testa atteicās un Latvijas Televīzijai skaidroja, ka nav lietots alkohols, taču policijā sākts administratīvais process par notikušo, gan neprecizējot, pēc kāda panta, jo izmeklēšana esot sākuma stadijā.

Ceturtdienas pēcpusdienā Krāslavas novada domes deputāti sanāca, lai lemtu par tādiem neērtiem jautājumiem kā, piemēram, bērnudārzu slēgšana lauku ciemos. Darba dienas noslēgumā domes vadītājiem gan nācās atbildēt uz citiem neērtiem jautājumiem – vai jūs neesat alkohola reibumā? Aizdomas, ka kolēģis un domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Trūlis (Latvijas Reģionu apvienība) uz sēdi ieradies dzērumā, radās deputātam Dmitrijam Zalbovičam ("Konservatīvie").

Zalbovičs stāstīja: "Es ieraudzīju, ka viņš ir pilnīgi sarkans. Var saprast, ka cilvēks ir ļoti daudz izdzēris šodien. Es viņam pateicu – klusē, tu esi piedzēries."

Deputāts Zalbovičs izgājis no sēdes un zvanījis Valsts policijai. Ierodoties policistiem, arī Trūlis pameta sēžu zāli un devās uz labierīcībām.

Trūlis sacīja: "Es nebēgu no policistiem. Es aizgāju uz tualeti un pēc tam gāju atpakaļ uz zāli. Es nekur nebēgu." Policijai izdevies Trūli uzrunāt, pirms viņš devies uz tualeti. Trūlis policijai atteicies taisīt alkohola testu.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu