Video ⟩ Kalngalē nodeg pensionāres māja, iedzīvotāji aicināti ziedot nelaimē nonākušajai sievietei

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Jevanto Productions/Shutterstock

Kalngalē pirmdien, 31. oktobrī, 110 kvadrātmetru platībā izdega pensionāres Ināras māja un šķūnis. Sieviete pagaidām mitinās pie draugiem, jo ēka nav apdzīvojama. Pateicoties cilvēku dāsnumam, līdz šim ir saziedoti jau nedaudz vairāk kā 4000 eiro, kas palīdzēs Inārai sākt jumta renovāciju, informē TV3 raidījums "Degpunktā".

"Degpunktā" pirmdien, 31. oktobrī, vēstīja par ugunsgrēku, kurā 77 gadus veca sieviete zaudēja savu mājvietu. Cenšoties nodzēst liesmas, pensionāre guva sejas un rokas apdegumus.

Kalngales iedzīvotāja atzina savu vainu notikušajā un nožēlo, ka īpašums netika laikus apdrošināts.

Ināras mērķis ir atjaunot sadegušo māju pēc iespējas ātrāk, jo citas dzīvesvietas viņai nav. Vakar, 31. oktobrī, sižeta laikā "Degpunktā" norādīja ziedojumu tālruņus. Labdarības fonda pārstāvis atzīst, ka skatītāji ir bijuši atsaucīgi.

Fonda "Pēc ugunsgrēka" pārstāvis Artūrs Hroļenko stāsta, ka patlaban ir saziedoti 4180,66 eiro, sazinājušies ar cietušo, viņa nopietni plāno atjaunot jumta konstrukcijas, par šo summu viņai tas izdosies, bet siltināšanai nepietiek līdzekļu.

Pārstāvis spriež, ka būvdarbus ir iespējams pabeigt līdz ziemas sezonas sākumam. Šāds remonts neprasa ilgu laiku.

"Ja komanda strādā labi, var atjaunot nedēļas vai divu laikā, atkarīgs, kas būs darbu veicēji," stāstīja fonda "Pēc ugunsgrēka" pārstāvis, piebilstot, ka fonds arī pensionārei palīdz ar mantu sagādāšanu.

Zvanot pa tālruni 90203909, pensionāre jumta siltinājuma materiāliem no jums saņems 1,50 eiro, savukārt zvanot pa tālruni 90006860, pensionāre saņems 4,27 eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu