“Stila patruļas” otrais upuris - Marta - pelēkā pele (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš no video

Jaunā pārvērtību raidījuma "Stila patruļa" komanda ir izgājusi medībās, un ir arī pieķertie pārkāpēji. Starp tiem IT projektu vadītāja Marta, kas tērpusies pārlieku pelēki. 

Marta ir noķerta Rīgas Centrāltirgū, un viņas stila noziegums - viņa ir pārāk pelēka. Marta ir solo mamma, un viņas dzīvesveids un ārējais izskats ir ļoti aktīvs, kas liek viņai ģērbties ērti, sportiski un vienkārši. Alīna pamanīja, ka aiz šī pelēkā un neredzamā tēla slēpjas žilbinošs skaistums.

Foto: Ekrānšāviņš no video

Sievietes Latvijā pārāk bieži izvēlas pelēkos, drūmos toņus, pārliecināta ir stiliste Alina Keller. Viņa iesaka dāmām atļauties vairāk un iedvesmo arī ikdienā tērpties koši un nebaidīties no krāsām apģērbā. Runājot par Martu, Alīna saka: "Es redzu skaistu meiteni, bet viņa sevi ir pārveidojusi par pelēku peli. Meitenes bieži izvēlas nesmukas krāsas un neprot tās kombinēt." Pati Marta šādu stila izvēli komentē ar to, ka viņa nevēlas katru dienu domāt par to, ko vilkt mugurā. "Man patīk, ka  nav jāmaina apģērbs, - nē, nu super," smejoties komentē eksperte. 

Viņa saposīs Martu 30. dzimšanas dienas svinībām tā, lai viņai negribas iet sportot, bet gan doties uz kādu labu restorānu, lai, iespējams, satiktu savu jauno vīrieti. Noslēgumā Martu sagaidīja draudzene, kurai jaunais Martas tēls izraisīja neaprakstāmu šoku un vārdu zudumu. Brīnumainās pārvērtības skaties jaunajā pārvērtību šovā "Stila patruļa".

Atgādinām, ka jaunais modes pārvērtību šovs “Stila patruļa” no pirmdienas līdz ceturtdienai skatāms televīzijā sievietēm STV Pirmā un 1188Play.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu