Raidījums: Sēņotājs meža bunkurā atrod cilvēka mirstīgās atliekas

CopyLinkedIn Draugiem X
Mežs
Mežs Foto: Jānis Škapars/TVNET

Oktobra vidū kāds sēņotājs Ādažu pusē pie meža bunkura sajutis nelāgu smaku, liekot domāt, ka tajā atrodas cilvēka mirstīgās atliekas. Uz šo vietu viņš vēlreiz devās ar Latvijas Televīzijas raidījumu "4. studija", un sākotnēji šķitis, ka bunkurā miris kāds meža dzīvnieks, taču Valsts policija secināja, ka aizgājējs patiešām ir cilvēks, kura identitāte vēl nav noskaidrota, vēstīja raidījums.

Likumsargi par aizdomīgi smakojošo pazemes bunkuru uzzināja no sēņotāja Laura publicētā video sociālajos tīklos, taču pašu spēkiem šo vietu atrast nevarēja.

Viņš pastāstīja, ka apmetnē aptuveni desmit gadus dzīvojuši bezpajumtnieki – vīrieši un sievietes, kuri daudz lietojuši alkoholu. Viņiem bijis arī suns un kaķi.

Gaidot Valsts policijas Saulkrastu iecirkņa darbiniekus, "4. studija" secināja, ka neciešamo, līķim raksturīgo smaku varētu būt izraisījis beigts dzīvnieks, kas jau sācis mumificēties. Taču, apskatot apkārtni, radās nelāgas aizdomas, ka cilvēki pametuši apmetni lielā steigā. Bunkura iekšpusē uz galda pat bija atstāta izvārīta ola un telefons. Ārpusē – apģērbs, velosipēdi un pamestas pat diezgan vērtīgas makšķeres.

Vairāk skaties sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu