VIDEO Šoferis "pazaudē" kravu un sabojā vairākas automašīnas

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: eanstudio/Shutterstock

Krītošas metāla konstrukcijas, sitieni un iedragāts caurums zemē, izbiedētas autovadītājas un bojāti spēkrati – tādas bija sekas 4. novembra negadījumam Rīgā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Piektdienas rīts ar pamatīgu izbīli sākās kādam smagās automašīnas vadītājam, kas brauca pa Džutas ielu Rīgā un tieši pirms krustojuma palika bez kravas – metāla konstrukcijas izgāzās no piekabes, padarot rīta izbraucienu par patiešām baisu pārdzīvojumu autovadītājām, kuru spēkratus sabojāja krītošās metāla konstrukcijas.

Cietusī autovadītāja Agnese stāsta, ka brauca no rīta uz darbu, ieņēma kreiso pagriezienu, kad metāla konstrukcija izgāzās no smagā piekabes, sabojājot viņas mašīnu. Lai arī kopumā vairākas mašīnas cietušas, Agneses auto bojāts visvairāk. Taču varēja beigties sliktāk, šoreiz bojāti vien dzelži.

Kā šāda situācija varēja gadīties, un kāpēc krava izkrita? Kravas automašīnas vadītājs skaidro, ka konstrukcija esot aizķērusies aiz barjeras. Kravas mašīnas šoferis stāsta, ka bija mazliet par tuvu piebraucis barjerai, taču ātrums nebijis liels.

Video: "Degpunktā" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu