Trešdienas horoskops: 9. novembris

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskopi trešdienai, 9. novembrim.

AUNS

Kāds kolēģis vai draugs var vērsties pie tevis pēc padoma un atbalsta. Atceries, ka "dots devējam atdodas", un arī pašam kādreiz var rasties situācija, kad nepieciešams kāds stiprais plecs līdzās.

VĒRSIS

Emocijām bagāta diena. Dzīvosi līdzi visam, kas notiek darbā – neatkarīgi no tā vai problēmas, vai veiksme. Vajag tomēr nošķirt lietišķo un privāto dzīvi. Vakarā esi ar saviem mīļajiem.

DVĪŅI

Sajūta tāda, ka vari vai kalnus gāzt. Tavas darba spējas un atbildīgā attieksme vienmēr tiek augstu vērtēta. Tomēr raugies, lai kolēģi, priekšniecība vai biznesa partneri to nesāk pārāk izmantot.

VĒZIS

Kārtības darbā nav? Varbūt kāds kolēģis tīšuprāt izdomājis slinkot... Nevajag šķiest spēkus un cīnīties, ja tas neietilpst tavos pienākumos. Dari to, kam ir atdeve, un vezums izkustēsies.

LAUVA

Liels vilinājums sasniegt jaunas virsotnes un ieraudzīt jaunus apvāršņus. Gribās sākt kaut ko jaunu - jāizstrādā plāns. Izpēti, parēķini, pakonsultējies.

JAUNAVA

Tā vien gribas padiskutēt, pastrīdēties, paanalizēt. Emocionālas vārdu pārmaiņas var izcelties uz līdzenas vietas, taču drīz vien domstarpības atrisināsi. Laba diena kontaktiem ar ārzemēm.

SVARI

Prātosi par dzīves jēgu un pa kuru ceļu nākotnē doties... Ja pieņemsi kādu ambiciozu izaicinājumu darbā, jārēķinās ar stresu, taču finansiālā ziņā tas, visticamāk, atmaksāsies.

SKORPIONS

Daudz domu domājamas – tā nonāksi pie jauniem atklājumiem un secinājumiem. Var gadīties, ka uz tavām iecerēm kāds lūkojas skeptiski, bet tā vairs nav tava problēma. Jādodas un priekšu.

STRĒLNIEKS

Lieli plāni, taču nepieciešams kritisks skats no malas. Ja kāds dod padomus – ieklausies. Ar nesteidzīgu apdomību nopelnīsi vairāk. Nav vēlams aizdot un aizņemties.

MEŽĀZIS

Pozitīvai domāšanai un attieksmei ir nozīme. Ja būsi atvērts un labestīgs, tad darbi virzīsies, jautājumi risināsies, būs informācijas apmaiņa. Varbūt uzzināsi ko jaunu un noderīgu.

ŪDENSVĪRS

Var būt grūti citus pārliecināt par savu ideju dzīvotspēju. Neiesaisties neauglīgās diskusijās, lai tie citi paliek pie saviem uzskatiem. Dari, kā uzskati par pareizāku.

ZIVIS

Seko līdzi jaunumiem tehnoloģiju jomā. Ja tas nav nepieciešams darbā, tad vienalga noderīgi būt lietas kursā par banku novitātēm, komunikāciju iespējām, jaunām programmatūrām un aplikācijām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu