VIDEO ⟩ Vecmīlgrāvī pazudusi daļa atkritumu konteineru

CopyLinkedIn Draugiem X
Atkritumu stāvvads
Atkritumu stāvvads Foto: TVNET

Vecmīlgrāvja iedzīvotāji sazinājās ar savu apsaimniekotāju, lai noskaidrotu, kur palikuši atkritumu konteineri, taču arī viņš neesot spējis to paskaidrot. Blakus esošo ēku apsaimniekotājs savām mājām konteinerus sagādājis, taču Vecmīlgrāvja 1. līnijas 45. nama iedzīvotāji palikuši bešā, vēsta raidījums "Bez tabu".

Līdz šim konteineri, kas bija paredzēti vairākām daudzdzīvokļu ēkām, atradās uz Rīgas domei piederoša zemesgabala. Iedzīvotāji noskaidrojuši, ka vietvara likusi konteinerus no turienes aizvākt. Iemesls esot teritorijas piegružošana. Pašvaldība ar aicinājumu aizvākt konteinerus vērsusies gan pie ēku apsaimniekotājiem, gan atkritumu apsaimniekotāja.

"Eco Baltia vide" pārstāve atzīst, ka konteineri tiešām aizvesti prom. Kā norāda iedzīvotāji, viņiem sešas dienas nācies nelikumīgi izmantot citām mājām paredzētās tvertnes.

Iedzīvotāji vēlas šķirot atkritumus, tādējādi ietaupot naudu par nešķiroto gružu izvešanu. Nu jau divus mēnešus viņiem tas liegts.

"Rīgas namu apsaimniekotāja" vadītājs Igors Trubko stāstīja, ka pie atkritumu apsaimniekotāja jau septembrī vērsušies ar lūgumu atvest šķirošanas konteinerus, tomēr neesot sadzirdēti.

Tam gan nepiekrīt "Eco Baltia vide" pārstāvji. Ziņa no apsaimniekotāja saņemta, taču nepieciešamie soļi līdz galam neesot sperti.

Iedzīvotāji vien pirms neilga brīža mainīja savu apsaimniekotāju, taču nu neizslēdz, ka atkal to nāksies darīt.

Video: "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu