Aizvadītajā diennaktī avārijās Latvijā cietuši seši cilvēki

Papildināts
TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sintija Zandersone/LETA

Vakar, 23. novembrī, Latvijā reģistrēts 131 ceļu satiksmes negadījums, kuros cieta seši cilvēki, informē Valsts policija.

Trešdien pa diviem cietušajiem reģistrēts avārijās Rīgas reģionā, Latgalē un Zemgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs.

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka trešdien glābēji saņēma izsaukumu uz Jelgavas novada Valgundes pagastu, kur bija notikusi vieglās un smagās automašīnas avārija. Ugunsdzēsēji no vienas automašīnas izcēla cietušu cilvēku un nodeva mediķiem.

Ugunsdzēsēji novērsa degvielas noplūdi no kravas automašīnas, bet, uzstādot absorbējošās bonas, tika savākta grāvī izlijusī degviela. Notikuma vietā automašīnām atvienotas akumulatoru klemmes un, izmantojot absorbentu, sakārtota ceļa braucamā daļa.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi trīs autovadītājus - pa vienam Rīgas reģionā, Zemgalē un Latgalē. Zemgalē aizturēts arī kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 118protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Vidzemē - 37, Zemgalē - 26, Latgalē - 19, bet Kurzemē - 12 autovadītāji. Seši vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 365 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu