Raidījums: 4. klases skolēnu netālu no skolas piekauj svešs vīrietis (9)

4.studija/LTV1/TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Latvijas Televīzijas raidījumā "4. studija" vērsās mamma, kuras dēlu – 4. klases skolēnu – netālu no mācību iestādes piekāvis svešs vīrietis. Bērns laimīgā kārtā nopietnas fiziskas traumas nav guvis, tomēr ar viņa emocionālo stāvokli mediķiem vajadzēs strādāt ilgāku laiku. 

Skolas vadība uzsvēra – vecākiem visi jautājumi, kas saistīti ar bērnu konfliktiem, ir jārisina likumīgā ceļā – jādodas pie klases audzinātāja un skolas sociālā pedagoga, nevis pašiem uz ielas jāuzbrūk bērnam.

Cietušais zēns "4. studijai" pastāstīja, ka, ar draugu dodoties mājās, manījis, kā citi bērni šauj petardes, un aizrādījis viņiem. Tomēr bariņš neesot ņēmis vērā aizrādījumu, tāpēc Toms ar draugu piezvanījuši policijai.

Pirms ieradās policija, atbraucis tēvs vienam no bērniem, par ko Toms ar draugu bija ziņojuši policijai. Kā stāsta cietušais zēns, tēvs esot uzskrējis viņam virsū un teicis, ka zēnu meklē jau divas nedēļas, jo viņš prasot naudu no citiem bērniem.

"Viņš mani šeit piespieda ar kāju. Es neatceros, kur viņš mani sita," saka Toms. "Sieviete teica, ka viņa redzēja, ka viņš iesit man pa galvu vienu reizi un daudzas reizes pa vēderu."

Jau iepriekš tika vēstīts, ka rīdzinieks Ivo, aizstāvot savu dēlu, kurš mācās 2. klasē, no citiem kauslīgiem skolēniem, saņēmis sodu - pret viņu ierosināta lietvedība par miesas bojājumu nodarīšanu svešam bērnam, informēja raidījums "Bez tabu".

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu