Pirmā ziemas sānslīžu jeb drifta trases diena Biķerniekos jau šo svētdien

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Drift Latvia

Biķernieku kompleksajā sporta bāzē jau šo svētdien, 11.decembrī, notiks "Latvia Drift" atvērtā trases diena visiem interesantiem, lai izbaudītu ziemas braukšanas priekus trasē, nevis uz koplietošanas ceļiem.

Sākoties ziemas sezonai, ziemas trases noteikti ir īstā vieta, kur visiem sānslīdes tīkotājiem ir iespēja sevi pierādīt kontrolētās sanslīdēs jeb driftēšanā.

Neapdraudot sevi un citus satiksmes dalībniekus uz koplietošanas ceļiem. Šogad beidzot šāda iespēja būs arī Rīgā, Biķernieku trasē. Esot trasē, jāpārslēdz domāšana uz ziemas režīmu, un tā ir lieliska vieta, kur saprast sānslīdes un kontrolēt savu auto droši. Lai uzlabotu un pilnveidotu savas prasmes vadīt auto ziemas apstākļos. Biķernieku trase ir lieliska vieta, kur to izprast.

Organizatori trases dienā Biķerniekos ir izveidojuši vēl nebijušu trases konfigurāciju. Tā būs ne tikai interesanta, izbaudot ziemas dotos priekus, bet dos arī papildu adrenalīna devu, integrējot divus trases tramplīnus konfigurācijā. Trasē pavadītais laiks vienam aplim solās būt 4-5 minūtes.

Foto: Drift Latvia

Kas noteikti būtu jāzina, ja vēlies doties trasē?! Tev ir nepieciešams tehniski labā stāvoklī sagatavots auto un ķivere. Ķiveres varēs uz vietas īrēt arī trasē.

Atļauts izmantot jebkādas bezradžu riepas. Riepas ar radzēm izmantot aizliegts.

Apģērbs - krekls ar garām piedurknēm, garās bikses, slēgtā tipa apavi. Tas pats attiecas uz blakussēdētājiem. Automašīnā nedrīkst atrasties nenostiprināti priekšmeti. Pilnos drošības noteikumus meklē šeit.

Braucēji sākotnēji dosies trasē pa vienam, un tad jau, kuriem būs vēlme, varēs doties trasē tandēmu braucienos. Bet tie, kuri nebūs pārliecināti vēl par savām spējām, varēs doties trasē individuāli jeb solo braucienā.

Trases dienas sākums paredzēts plkst. 10 un aptuvenais beigu laiks noteikts uz plkst. 16. Varēs izbraukties pēc sirds patikas.

Reģistrācija trases dienai atvērta līdz 10.11.2022. plkst. 21.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu