Mūžībā devies Bērnu slimnīcas ķirurgs Džeimss Rozītis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

10. decembrī mūžībā devies Bērnu slimnīcas ķirurgs Džeimss Rozītis, vēsta slimnīca. 

Džeimss Rozītis dzimis 1963. gada 30. jūlijā un nākamajā gadā būtu svinējis apaļu jubileju. Bērnu slimnīcā strādāja kopš 1985. gada 1. februāra.

Džeimss Rozītis Bērnu slimnīcā sāka strādāt kā medicīnas māsa. Pēc rezidentūras beigšanas, 1988. gada augustā pārcelts par ārstu – ķirurgu, vēlāk strādājis kā urologs 3.ķirurģiskajā nodaļā.

1996. gada janvārī iecelts par Slimnīcas virsārstu. No 2006. gada 9. maija līdz 2008. gada 9. martam strādāja par Bērnu slimnīcas medicīnas direktoru. Kopš 2008. gada 10. marta vadīja Operāciju bloku un paralēli strādāja arī par bērnu ķirurgu.

Kolēģi Džeimsu atceras kā gaišu, mierīgu, pozitīvu un ļoti labsirdīgu cilvēku, kurš pirms darbu uzsākšanas nodaļā, vienmēr dalījās ar saviem dzīves notikumiem pie rīta tējas. Kā operāciju bloka vadītājs viņš mācēja atrast kopīgu valodu ar visiem darbiniekiem. Viņš mācēja uzklausīt, nekad nepārtraucot otru. Džeimss vienmēr ņēma vērā māsu viedokli, lai rastu labāko risinājumu. Viņš bija labs profesionālis, kuram piemita punktualitāte, disciplīna un augsta atbildības sajūta.

Liela Džeimsa aizraušanās bija regbijs, ar kuru viņš nodarbojās gan jaunībā, gan vēlākos gados aktīvi sekojis jaunumiem tajā. Džeimss rūpējās par savu veselību un nodarbojās ar sportu, aktīvi ejot uz nodarbībām trenera vadībā. Vienmēr ar smaidu un lepnumu stāstīja par saviem bērniem un mazbērniem.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem un kolēģiem Bērnu slimnīcā.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu