VIDEO Autovadītājs neizpratnē par kārtību CSDD tehniskās apskates stacijā. Gaidot rindā jāsalst lietū un sniegā (9)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Smiltenietis Mārtiņš kādā ziemas pēcpusdienā devies uz Ceļu satiksmes drošības direkciju Rīgā, lai veiktu tehnisko apskati savam spēkratam. Viņš nobrīnījās, ieraugot, cik gara gaidītāju rinda ir viņa priekšā. Bet vēl jo vairāk, ka bargajā salā un putenī nākas gaidīt aukstumā, zem klajas debess, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Mārtiņš devies uz ikgadējo tehnisko apskati savam automobilim, taču viņš pārsteigts nesagatavots – rindā priekšā gaidījuši vairāk nekā 160 cilvēki. Lai gan ieradies tehniskās apskates stacijā ap plkst. 15, rinda kustējusies gausi un nācies gaidīt līdz pašam vakaram, kad beidzot sagaidījis savu kārtu. Diemžēl tad viņu sagaidījis jau nākamais nepatīkamais pārsteigums.

Šoferis atzīst, ka labprāt gribētu piedalīties tehniskās apskates procesā un sekot līdzi tam, kā inspektori veic pārbaudi, taču, ja tiešām jāsalst aiz durvīm, vismaz nojumi vai uzgaidāmo telpu klientiem vajadzētu atvēlēt. Mārtiņš ir neizpratnē par tādu kārtību, jo, viņaprāt, kovidpandēmijas ierobežojumi ir beigušies, tāpēc pamata šādai nehumānai rīcībai neesot.

Par Mārtiņa stāstīto pārliecinās arī raidījuma komanda, braucot uz Ceļu satiksmes un drošības direkcijas tehniskās apskates punktu Rīgā un redzot, ka zem sniegotas debess rindā gaida aptuveni 20 cilvēki.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu