Ko vilkt, ko likt galdā jeb kā pielabināties Melnajam Ūdens Trusim?

Foto: Shutterstock
Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X

Pēc Austrumu kalendāra no 2023. gada 22. janvāra 365 dienas (līdz 2024. gada 9. februārim) ietekmēs Melnais Ūdens Trusis. Kā tam pielabināties - kā ģērbties, ko likt svētku galdā un kā svinēt?

Melnais Ūdens Trusis - pirmkārt, no truša melnās krāsas nav jābīstas - tā patiesībā norāda uz izturību un spēku nākamajam gadam. Tomēr apģērbos tā, kā izrādās, nav tā vēlamākā, sagaidot jauno 2023. gadu, bet par to lasi zemāk. 

Kā uzsver numerologi, ja saskaita kopā visus gada ciparus (2 + 0 + 2 + 3), veidojas skaitlis septiņi, kas esot maģisks un nes gudrību. Septiņnieku arī iesaka caurvīt svētkiem - septiņi ēdieni, septiņas reizes kaut ko darīt utt.

Melnā Ūdens Truša gads tiek dēvēts par Cerības gadu!

Foto: Shutterstock

Austrumu horoskopā truša elements ir koks, bet stihija ir ūdens. Abi simbolizē stabilitāti visās dzīves jomās. Bet

ūdens plūdums runā par negāciju, strīdu un konfliktu aizskalošanu, turklāt trusis jau pats kā dzīvnieks ir miermīlības iemiesojums. 

Sagaidām mājās vai mazā draugu kompānijā

Trusis ir ģimenisks, tas mīl pazīstamas lietas un drošu vidi, tāpēc laikam šo gadu vislabāk sagaidīt ģimenes vai tuvu draugu lokā. Skaļas dzīres starp nepazīstamiem cilvēkiem var izbiedēt trusi. 

Dekorējot māju, droši var goda vietā likt visu, kas saistāms ar trusi - figūriņas, salvetes, traukus, dažādi mājas vides dekori. Arī citiem dāvināt trusīšus (figūriņas, magnētiņi, laimītes) nāks tikai par labu. Bet tie, kam nepatīk dažādi nieciņi, var kaut telefonā uzlikt truša attēlu. 

Kādu krāsu izvēlēties apģērbā? 

Melnā Ūdens Truša krāsa nav viena vienīgā. Patiesībā Jaungada tērpa krāsas izvēle jāsāk ar savu iekšējo dialogu. Mēs uzdodam šādus jautājumus: "Ko es personīgi vēlos jaunajā gadā?" Saņemot atbildes, pēc pieprasījuma jāmeklē krāsu risinājums!

Krāsu nozīme:

  • Azūra zilā - brīvībai un mieram

Šīs krāsas aktivizētais elements saskaņā ar fen šui ir ūdens. Tas simbolizē brīvību un mieru. Ja tavi 2023. gada plāni ir piebremzēt dzīves tempu un rast iekšēju mieru, meklē apģērbu zilos toņos. Šī krāsa ir ideāli piemērota ūdens elementu aktivizēšanai, taču tās pārmērīga lietošana var izraisīt negatīvu melanholijas un slinkumu. Šo krāsu vajag papildināt ar košām un asimetriskām rotaslietām un aksesuāriem. 

Foto: Shutterstock
  • Salātu zaļa - kaut kam jaunam

Vēl viena svarīga 2023. gada krāsa ir salātu vai ābolu zaļā krāsa, kas ir koka elementa nokrāsa, un to raksturo "radīšana". Šai krāsai vajadzētu dot priekšroku, sākot kaut ko jaunu, piemēram, pārejot uz jaunām mājām vai iegūstot jaunu darbu. 

Foto: Shutterstock
  • Sarkanā - kaisle, rozā - maigums

Spilgti sarkanā simbolizē kaisli, bet rozīgie toņi maigu mīlestību. Enerģija, mīlestība, aktivitāte ir tās galvenie vēstījumi. Vai vēlaties uzlabot savu personīgo harismu 2023. gadā? Likme uz sarkano. Tas palīdzēs sākt kustību. Bet rozā ir nozīmīga attiecībā uz ģimeni un romantiskām attiecībām.

Foto: Shutterstock
  • Imperiāli dzeltenais - mācībām un dzīves saorganizēšanai

Šī siltā krāsa, kurā dominē zemes elements, ir jāizmanto, lai pielabinātos izglītības jomai un savas dzīves organizēšanas prasmju attīstīšanai. Arī, ja vēlies atrast jaunu, labāk apmaksātu darbu. Dzeltenais vairo ticību saviem spēkiem, iekšējo pārliecību.

Foto: Shutterstock
  • Pērļu baltais - spējai pateikt nē!

Pērļu baltā krāsa ir saistīta ar fen šui metāla elementu un ir lieliski piemērota, lai simbolizētu precizitāti un arī pretestību - prasmi pateikt nē! Baltais arī simbolizē spēju izvērtēt lietas un arī kādam laulības/kopdzīves sākšanos.

Foto: Shutterstock

Nevēlamās krāsas: brūna, pelēka un melna.

Plati, klasiski apģērbi un bez mini un kažokādām!

Kleita būtu labākais variants, jo tā simbolizē ūdens plūdumu. Bet arī platas bikses un oversize džemperi derēs vakaram. Trusim nepatīk viss pretenciozais, pārāk neparastais. Tāpēc tiem, kam Jaunajā gadā patīk šokēt citus, būs jāsamazina sava degsme! Gada saimnieks priecāsies, ja tērpsities eleganti, klasiski, bet nav nepieciešams izskatīties arī garlaicīgi, droši eksperimentē ar aksesuāriem un rotaslietām.

Trusim nepatiks mini; ja vēlies parādīt savas kājas, tad labāk kleita ar šķēlumu. Tāpat ar dekoltē esi uzmanīga - labāk kleita vai tērps ar atkailinātu muguras daļu. Trusim patiks pūkainas detaļas - bet kategoriski ne īsta kažokāda.

Foto: Shutterstock

Ko likt svētku galdā?

Trusis ir veģetārietis, tāpēc, pirmkārt, padomā par visu no vegānās un veģetārās virtuves. Dārzeņi un augļi - pirmkārt!

Trusis ēd maz, bet bieži, tāpēc arī ēdienu kalnus nāksies samazināt - lai ir arī daudzveidīgi, bet lai nepaliek pāri.

Jāpadomā, lai uz galda ir ēdieni tumšās krāsas - vīģes, kazenes, mellenes, baklažāns, šokolāde, trifeles. 

Daudz gaļas uz galda Trusis nepriecāsies redzēt, tad drīzāk izvēlieties jūras veltes un zivis. Ja tomēr gaļa - tad putnu, jo tie nestaigā kā Trusis uz četrām kājām. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu