Princese un slepkava: kā Beatrise gandrīz apprecējās ar noziedznieku (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix, ekrānšāviņš no video

Pirms tikšanās ar savu tagadējo dzīvesbiedru multimiljonāru Edoardo Mapelli Moci Jorkas princese Beatrise tikās arī ar citiem vīriešiem, tostarp kādu, kuram šobrīd izvirzīta apsūdzība slepkavībā. 

Šobrīd karaliskās ģimenes fani ar prieku seko līdzi prinča Endrjū un Sāras Fergusones meitas, princeses Beatrises ģimenes privātajai dzīvei, kurā viss notiek kā "pēc grāmatas" - kāzas, bērniņa piedzimšana... tomēr agrāk viss bijis daudz noslēpumaināk...

Viens no šiem nepatīkamajiem noslēpumiem no pagātnes ir romantiskas attiecības ar cilvēku, kurš izrādījās noziedznieks.

Jorkas princese 2005. gadā satika Paolo Liuco draugu ballītē  - tobrīd meitenei bija 17 gadu, un, kad Beatrise un Paolo sāka oficiāli satikties, viņiem bija jātur savas attiecības noslēpumā pat no princeses ģimenes. 

Abu romāns attīstījās strauji – līdz 2005. gada beigām princese Beatrise nolēma savu mīļoto jau iepazīstināt ar savu māti un jaunāko māsu princesi Eiženiju. Protams, tapa arī vērienīgi nākotnes plāni ar Paolo. Kādā brīdī prinča Endrjū meita pat grasījās ar viņu precēties un savu nākamo vīru iepazīstināt ar Viņas Majestāti karalieni Elizabeti, taču šie sapņi nepiepildījās.

2006. gadā presē parādījās šokējošas Paolo Liuco dzīves detaļas - kā izrādījās, 2002. gadā princeses Beatrises mīļotais kādā Masačūsetsas bārā dzērumā sācis kautiņu, kā rezultātā gāja bojā cilvēks.

Liuco tika apsūdzēts slepkavībā, bet vēlāk apsūdzība tika mainīta pret uzbrukumu, ļaujot viņam cietumsoda vietā saņemt naudas sodu un sabiedriskā darba stundas.

Tomēr princese Beatrise nebaidījās no mīļotā dzīves kriminālajām detaļām un turpināja ar viņu sazināties.

Vēlāk, lai nomierinātu sabiedrību, Sāra Fergusone sniedza oficiālu paziņojumu: "Kā jebkurš vecāks, es ļoti novērtēju uzticību attiecībās ar savu meitu. Mēs visi mācāmies no savām kļūdām, un es došu šīs tiesības Beatrisei - viņa ir saprātīga meitene, un viņa pati varēs izvēlēties tos, ar kuriem vēlas sazināties." 

Tiesa, drīz vien Jorkas princeses un Paolo Liuco savienība izjuka – baumo, ka jauneklis ieinteresējies par citu sievieti un pat ierosinājis Beatrisei pārtraukt attiecības.

Starp citu, šī šķiršanās noteikti bija pareizais solis - 2010. gadā Paolo Liuco atkal tika arestēts, šoreiz Jorkas princeses bijušais mīļākais avarēja ar īrētu automašīnu, piedalījās vairākās krāpšanas epizodēs, kā arī tika pieķerts narkotiku lietošanā. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu