Laivlija atklāti parāda, kā ceturtā grūtniecība maina sievietes ķermeni

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Reuters/ScanPix

Holivudas aktrise Bleika Laivlija jau atkal pārsteigusi fanus, parādot, kā mainījies viņas ķermenis ceturtās grūtniecības laikā.

Par ceturto grūtniecību Laivlija paziņoja uz sarkanā paklāja, apmeklējot "Forbes Power Women".

Pāris gan neatklāj ceturtās atvases dzimumu, jo cenšoties bērnus pasargāt no publicitātes, radot pēc iespējas parastāku dzīvi.

Viņa gan savus fanus nevar atstāt pilnīgā neziņā, tāpēc sociālajos tīklos publiskojusi divu bilžu kolāžu, kurā redzams, kā grūtniecība mainījusi viņas augumu dažu mēnešu laikā. Vienlaikus viņa parāda, ka joprojām uztur sevi formā, arī grūtniecības laikā.

TVNET jau iepriekš vēstīja, ka pāris mija gredzenus 2012. gadā. Viņi ir vecāki 2014. gadā un 2016. gadā dzimušajām meitiņām Džeimsai un Inezai, kā arī 2019. gadā pasaulē nākušajai Betijai. Šī būs 35 gadus vecās Laivlijas un viņas vīra, aktiera Raiena Reinoldsa (45) ceturtā atvase. Laivlija un Reinolds iepazinās 2010. gadā, filmējoties kopīgā filmā.

Iepriekš ziņots arī tas, ka aktrise, lai "atšūtu" paparaci, publiskoja foto ar savu grūtnieces vēderiņu. "Šeit ir dažas fotogrāfijas, kurās esmu redzama stāvoklī. Lai tie 11 čaļi, kuri gaida manas mājas ārpusē, liktu man mieru. Jūs biedējat mani un manus bērnus," pie kadriem rakstīja Laivlija, tādā veidā skaidri norādot, ka ar fotogrāfijām dalās, lai paparaci liktu viņai mieru.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu