Avārija Cēsīs: policija meklē aculieciniekus un aizbēgušo autovadītāju

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Policijas auto. Ilustratīvs foto.
Policijas auto. Ilustratīvs foto. Foto: Ieva Lūka/LETA

Policija aicina atsaukties aculieciniekus avārijai Cēsīs, kā arī negadījuma vietu pametušo autovadītāju, informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Ance Rozīte.

Piektdien, 13. janvārī, ap plkst. 16.30 Cēsīs, Jāņa Poruka un Uzvaras bulvāra krustojumā notika ceļu satiksmes negadījums, kurā pagaidām nenoskaidrots transportlīdzekļa vadītājs ar nenoskaidrotu transportlīdzekli veica kreiso nogriešanās manevru no Poruka ielas uz Uzvaras bulvāri un uzbrauca gājējai, kura tajā brīdī šķērsoja ielas braucamo daļu pa gājēju pāreju.

Transportlīdzekļa vadītājs atstāja ceļu satiksmes negadījuma vietu, pārkāpjot noteikto kārtību. Par notikušo policija ir sākusi administratīvo procesu un skaidro negadījuma apstākļus.

Valsts policijas amatpersonas aicina atsaukties ceļu satiksmes negadījuma aculieciniekus un autovadītājus, kam minētais negadījums ir fiksēts video reģistratorā, vai personas, kuras var sniegt jebkādu izmeklēšanai noderīgu informāciju, kā arī pašu transportlīdzekļa vadītāju, kurš pameta notikuma vietu, zvanot pa tālruņa numuru 64 101 214 vai 110.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu