Cēsu novadā noslīcis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēji-glābēji Bieķengrāvī zem Salu tilta sniedz paraugdemonstrējumus, kā palīdzēt ledū ielūzušajam, kādi glābšanas pasākumi ir jāveic pašam, un kādi - apkārtējiem cilvēkiem.
Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ugunsdzēsēji-glābēji Bieķengrāvī zem Salu tilta sniedz paraugdemonstrējumus, kā palīdzēt ledū ielūzušajam, kādi glābšanas pasākumi ir jāveic pašam, un kādi - apkārtējiem cilvēkiem. Foto: Ieva Čīka/LETA

Cēsu novada Jaunpiebalgas pagastā ūdenstilpē sestdien pēc ielūšanas ledū noslīcis cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Vakar ugunsdzēsēji glābēji Cēsu novada Jaunpiebalgas pagastā no ūdenstilpes izcēla cilvēku, kurš bija ielūzis ledū. Neatliekamā medicīniskā palīdzības dienesta (NMPD) mediķi konstatēja cilvēka nāvi.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 4.februāra plkst.6.30 līdz 5.februāra plkst.6.30, VUGD saņēma 37 izsaukumus - 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 18 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu