Atsākas ziedošanas akcija "Adījumi Ukrainas atbalstam" (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Pasts

AS "Latvijas pasts" sadarbībā ar biedrībām "Mēs Iecavai" un "Tavi draugi" sācis trešo akciju "Adījumi Ukrainas atbalstam", kuras laikā līdz 17.martam visās pasta nodaļās var ziedot adījumus, informēja "Latvijas pasta" pārstāvji.

Foto: Latvijas Pasts

Akcija "Adījumi Ukrainas atbalstam" atsākas pēc Ukrainas puses lūguma - patlaban īpaši svarīgi ir palīdzēt noturēties un saglabāt pozīcijas karavīriem frontē, tāpēc šajā akcijas kārtā īpaši tiek aicināts adīt zeķes, cimdus, šalles, cepures tieši pieaugušajiem.

Biedrības "Tavi draugi" pārstāve Beāte Bēvalde norāda, ka pērn rudenī un ziemā biedrības noliktava Ventspils ielā 50, Rīgā, kļuva par tranzīta punktu tūkstošiem adījumu no visas Latvijas ceļā uz Ukrainu, kur tie tika nogādāti ar biedrības kravām vai citu organizāciju palīdzību. Patlaban tiek saņemti arvien jauni pieprasījumi pēc adījumiem, bet noliktavā to vairs vairs nav.

Biedrības "Mēs Iecavai" pārstāve Lauma Neimane pauž, ka ziedojumiem vēl joprojām noderēs muguru sildītāji, īpašās pogājamās zeķes ievainotajiem, karavīru cimdi un zeķes.

"Latvijas pasts" akcijā ziedotos adījumus bez maksas nogādās biedrībai "Tavi draugi". Uz paciņas ar pasta nodaļā nododamo adījumu jānorāda: Akcija Adījumi, Eksprespasts, Ziemeļu iela 10, Mārupes novads.

Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā norisinājušās jau divas adījumu akcijas Ukrainas atbalstam. Pēdējā no tām sākās 2022.gada septembrī un noslēdzās gada beigās, aicinot ziedot visdažādākā veida un izmēra rokdarbus, kas nepieciešami gan Ukrainas karavīriem frontē, gan mierīgajiem iedzīvotājiem izpostītajās pilsētās un citās apdzīvotās vietās, gan kara bēgļiem. Latvijas iedzīvotāji akcijas laikā ziedoja un pasta nodaļās nodeva 5100 kilogramu adījumu.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu