Ap roku naktī aptinusies čūska. Dažiem ļauns murgs, šim zēnam - realitāte

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Facebook / Brisbane North Snake Catchers and Relocation 24hrs 7days 0449922341

Daudziem tas varētu būt ļaunākais murgs: pamosties nakts vidū un gultā atrast čūsku. Vēl sliktāk, ja čūska tev ir divas reizes iekodusi un aptinusies ap roku. Kādam zēnam Austrālijas pilsētā Kvīnslendā šis murgs pārvērtās par realitāti.

Čūsku ķērājs Stīvs Brauns 8. februārī pusdivos naktī saņēma satrauktu zvanu no kādas ģimenes, ka viņu mājās ir ielīdis metru garš pitons.

“Čūskas bieži nonāk cilvēku mājās, jo dienas karstumā meklē vēsākas vietas, kur patverties,” Brauns stāstīja izdevumam “Newsweek”.

Par laimi, šajā gadījumā čūska nebija indīga. Šīs sugas pitoni (morelia spilota) ir sastopami visā Austrālijā un var sasniegt pat četru metru garumu, tiesa, lielākajā daļā gadījumu tie nepārsniedz divus metrus.

Publikācijā sociālajā tīklā “Facebook” Brauns raksta, ka čūska, šķiet, mājā ielīdusi pa caurumu griestos, kas izmantots kā gaisa kondicioniera caurules izeja.

Brauns arī raksta, ka par spīti tam, ka šis gadījums varētu izskatīties pēc neizprovocēta čūskas uzbrukuma bērnam, tā pavisam noteikti nav.

“Čūskas neuzbrūk cilvēkiem. Tās kodīs tikai tad, ja jutīsies apdraudētas vai aizskartas. Šī čūska bērnam iekoda tikai tāpēc, ka jutās apdraudēta. Visticamāk, bērns miegā uzgūlās tai virsū un čūskai nācās aizstāvēties,” stāstīja Brauns.

Lai arī šīs čūskas nav indīgas, zēns drošības pēc tomēr tika nogādāts slimnīcā, kur koduma brūces tika dezinficētas un apstrādātas. Pati čūska savukārt tika aizgādāta uz attāliem krūmiem – tālu prom no cilvēku mājām un ceļiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu