Otrdien avārijā Limbažu novadā gājis bojā velosipēdists (2)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Valsts policija

Vakar, 7. martā, Latvijā reģistrēti 167 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta astoņi cilvēki, informē Valsts policija.

Kā informēja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes pārstāve Rūta Smilga, vakar pēc plkst.10 uz Tallinas šosejas Limbažu novadā, Skultes pagastā, vīrietis kritis no velosipēda un gājis bojā. Policija skaidro negadījuma apstākļus. Policijā par notikušo negadījumu sākts kriminālprocess.

Otrdien trīs cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, pa diviem - Latgalē un Vidzemē, bet viens - Kurzemē.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi piecus autovadītājus: divus - Vidzemē, bet pa vienam - Rīgas reģionā, Zemgalē un Latgalē. Rīgā aizturēts kāds vadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas. Visi seši aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 108 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 24 autovadītāji, Vidzemē - 37, Latgalē - 19, Kurzemē - 18, bet Zemgalē - 10 autovadītāji. Astoņi vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 485 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu