Inovāciju balvu starptautiskās politikas pētniecībā saņēmusi TVNET GRUPAS žurnāliste Ķeruže

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Inovāciju balvu starptautiskās politikas pētniecībā saņēmusi TVNET GRUPAS žurnāliste Ķeruže
Inovāciju balvu starptautiskās politikas pētniecībā saņēmusi TVNET GRUPAS žurnāliste Ķeruže Foto: Ārlietu ministrija

Ārlietu ministrijas (ĀM) un Latvijas Universitātes (LU) Sociālo zinātņu fakultātes (SZF) Politikas zinātnes nodaļas ikgadējo inovāciju balvu starptautiskās politikas pētniecībā saņēma TVNET GRUPAS žurnāliste Eva Ķeruže.

SZF Berlina auditorijā šodien, 14. martā, norisinājās ārlietu ministra Rinkēviča vieslekcija "Latvijas ārpolitikas aktualitātes". Rinkēviča vieslekcija LU SZF deva iespēju politikas zinātnes studentiem diskutēt par aktuālākajiem Latvijas ārpolitikas jautājumiem ministra vadībā.

Inovācijas balvas konkursā var pieteikties ikviens LU SZF Politikas zinātnes nodaļas students, kurš ir izstrādājis oriģinālu pētījumu par starptautiskās politikas jautājumiem.

Man ir patiess prieks un gods saņemt šī gada Inovāciju balvu, jo tā novērtē manu ieguldīto darbu un iegūtos secinājumus par tēmu, kas ir īpaši maz pētīta ne tikai Latvijā, bet arī pasaulē, norāda Ķeruže.

Gan bakalaura, gan maģistra studiju laikā nenogurstoši esmu izstrādājusi vairākus pētījumus par Kašmīras konfliktu, kas nav atrisināts jau vairāk nekā 70 gadus. Izstrādātais bakalaura darbs nav bijis viegls, jo ir salīdzinoši maz pētnieku visā pasaulē, kas pētījuši Kašmīras konfliktu, tāpēc izstrādes procesā saskāros ar izteiktu informācijas trūkumu, akcentē žurnāliste.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu