VIDEO Mežciemā pēc ugunsgrēka dzīvoklī izcēlies konflikts starp iedzīvotājas dēlu un sētnieku (1)

CopyLinkedIn Draugiem X
Durvis. Ilustratīvs attēls.
Durvis. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgā, Strautu ielā, daudzdzīvokļu mājas otrā stāva dzīvoklī izcēlās bīstams ugunsgrēks, kurā cieta sirmgalve. Viņas dēls tagad pieskata dzīvokli, taču viņam radies konflikts ar vietējo sētnieku, ziņo raidījums "Degpunktā".

85 gadus veca sieviete Mežciemā nedēļas nogalē attapās iesprostota degošā dzīvoklī. Apkaimes iedzīvotāji redzēja, kā ap pusdienas laiku pāri balkona malai sāk velties liesmu mutuļi, taču jutās bezspēcīgi.

Vairāki mājas iedzīvotāji izlēma negaidīt ugunsdzēsējus un skrēja cauri piedūmotajai kāpņutelpai, lai izkļūtu pagalmā. Citi palika iekštelpās un cerēja uz to labāko.

Kad ieradās operatīvie dienesti, prioritāte bija izglābt degošajā dzīvoklī ieslodzīto pensionāri. Ugunsdzēsēji viņu atrada un nodeva mediķiem.

Pagaidām dzīvokli pieskata cietušās sievietes dēls, bet telpās ir ļoti auksts. Logus un balkona durvis ugunsdzēsējiem nācās demontēt, lai likvidētu uguns perēkļus. Šodien pie cietušajiem bija ieradies ēkas sētnieks, lai piedāvātu matraci un izmērītu logu ailu platumu un garumu. Nama apsaimniekotāji bija plānojuši pēc iespējas ātrāk veikt remontu.

Dzīvokļa saimnieks gan negribēja ne ar vienu runāt, kur nu vēl plānot izmaksas remontam, kas varētu sasniegt vairākus simtus eiro. Sētnieks Igors ar to nebija mierā un uzstāja, ka mērījumi jāveic tagad un tūlīt.

Vairāk skaties sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu