Iecienītā Igaunijas akvaparkā traģiski bojā gājis 27 gadus vecs vīrietis

TVNET/Postimees
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Tervise Paradiisi kodulehelt

11. martā kāds 27 gadus vecs vīrietis ar draugiem atpūties Igaunijas lielākajā ūdens atrakciju centrā "Tervise Paradiis". Vīrieša draudzene cietušo jokojoties iegrūdusi dziļā baseinā, kurā viņš sācis slīkt. Glābēji vīrieti no baseina izvilkuši piecu minūšu laikā, un viņš tika nogādāts slimnīcā, bet diemžēl ārstiem neizdevās glābt viņa dzīvību, vēsta portāls "Elu24".

Saskaņā ar medija sniegto informāciju, draugi uzreiz neesot sapratuši, ka 27 gadus vecais vīrietis nejoko, bet tiešām slīkst, tāpēc reaģējuši novēloti: vīrietis četrus metrus dziļajā baseinā atradies aptuveni piecas minūtes.

Kā stāsta centra pārstāvis, glābējam nācies vairākkārt nirt, lai vīrieti no baseina izceltu. Ātrā palīdzība notikuma vietā ieradās 15 minūšu laikā, un vīrietis tika hospitalizēts.

Ūdens atrakciju parka pārstāvis apstiprina, ka brīdī, kad ātrā palīdzība cietušo aizveda, viņš elpoja. "Tervise Paradiis" video un citu būtisku informāciju nodeva policijai izmeklēšanai.

Uzņēmuma "Tervise Spa Grupp" valdes loceklis Jāns Ratniks norāda, ka cietušā vīrieša draugi, tostarp sieviete, kas baseinā viņu iegrūdusi, nekavējoties spa pametuši.

Vīrietis tika aizvests uz Pērnavas slimnīcu, no kurienes viņu pēcāk nogādāja uz Ziemeļigaunijas reģionālo slimnīcu. Diemžēl ārstiem neizdevās glābt viņa dzīvību.

Policija par notikušo sākusi kriminālprocesu.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu