Ugunsgrēkā Limbažu novada Vidrižu pagastā cietis cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs foto.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs foto. Foto: Edijs Pālens/LETA

Sestdien, 25.martā, ugunsgrēkā Limbažu novada Vidrižu pagastā cietis viens cilvēks, pavēstīja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Viktorija Gribuste.

Sestdien plkst.13.06 VUGD saņēma informāciju, ka Limbažu novada Vidrižu pagastā deg dzīvojamā māja. Notikuma vietā konstatēts, ka vienstāva dzīvojamā māja jau deg ar atklātu liesmu pilnā 100 kvadrātmetru platībā. Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks. Dzēšanas darbi noslēdzās plkst.16.10.

Savukārt plkst.16.45 VUGD saņēma izsaukumu uz glābšanas darbiem Cēsu novada Drabešu pagastā. Amatas upē laivojot, no laivas bija izkritis cilvēks. Saviem spēkiem viņš nokļuva Amatas upes krastā, taču savainojuma dēļ pats nevarēja nokļūt mājup. Ugunsdzēsēji glābēji mēroja aptuveni vienu kilometru garu ceļu gar upi līdz cietušajam cilvēkam.

Kopumā Amatas krastā tika atrasti divi cilvēki, kuri krastā bija izkļuvuši pirms VUGD ierašanās. Viens no viņiem notikumā cieta. Abi cilvēki nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no 25.marta plkst.6.30 līdz 26.marta plkst.6.30, VUGD saņēma 43 izsaukumus - 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet astoņi izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu