Sestdien pieķerti 11 šoferi, kas pie stūres bija sēdušies stiprā reibumā (1)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Schutterstock.com

Aprīļa pirmajā dienā uz Latvijas ceļiem pieķerts viens autovadītājs narkotisko vielu ietekmē un 15 dzērājšoferi, no kuriem 11 bijuši stiprā reibumā - alkohola koncentrācija viņu organismā pārsniegusi pusotru promili, informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Par transportlīdzekļa vadīšanu narkotisko vielu ietekmē un stiprā alkohola reibumā sākti kopskaitā 12 kriminālprocesi. Četriem šoferiem tiks konfiscēti pārkāpumā izmantotie transportlīdzekļi, bet no astoņiem - piedzīti naudas līdzekļi, kuru summa var sasniegt vadīto spēkratu vērtību.

Aizvadītajā diennaktī uz Latvijas ceļiem fiksēti 76 ceļu satiksmes negadījumi, sešos no tiem cietuši cilvēki. Nevienā negadījumā nav bijuši vairāki cietušie. Starp ceļu satiksmē traumas guvušajiem ir viens gājējs un divi velosipēdisti.

24 stundās policija ceļu satiksmes jomā fiksējusi 601 administratīvo pārkāpumu, tostarp 240 gadījumos pārsniegts atļautais braukšanas ātrums, bet divos gadījumos braucējs pārvietojies agresīvi, liecina policijas apkopotā statistika.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu