Lieldienu tirgus Kalnciema kvartālā

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Sagaidot Lieldienas, 8.aprīlī plkst. 10.00-16.00 Kalnciema kvartālā notiks Lieldienu tirgus. No svētku galda gardumiem, siltām pusdienām ābeļdārzā un kopīgām Lieldienu tradīcijām līdz pūpoliem, pirmajiem pavasara ziediem un krāsainiem dekoriem - tirgū varēs atrast visu nepieciešamo, lai svētkus sagaidītu, kā arī aizvadītu gardi, skaisti un sirsnīgi.

Lieldienu galdam dažādu izmēru olas gan lielām, gan mazām kaujām būs sarūpējuši jau iemīļoti un jauni zemnieki: vistu olas varēs atrast pie SIA Gogelmogels, lielās tītaru olas un pērļu vistu olas piedāvās zemnieku saimniecība Zvirgzdkalni, mazās paipalu olas varēs nomedīt paipalu fermā Rīta putni. Turpat, pie Rīta putniem, ikviens aicināts nobaudīt čempionu brokastis - ceptas paipalu olas uz iesma. Turpinot tirgus izgaršošanu, Hogroast piedāvās uz iesma ceptu cūku. Savukārt par saldo ēdienu ar īpašu Lieldienu kēksu un kūkām parūpēsies Ezis virtuvē un Kūku māja.

Ar tematisku piedāvājumu amatnieki aicinās ikdienā ienest krāsas un pavasari. Iemīļotais bērnu produkcijas zīmols Hebe piedāvās īpašu zaķu apģērbu izlasi. Dažādu krāsu olu traukus būs sarūpējusi Ledene. Uzvaru olu kaujās palīdzēs iegūt Wooden Motors ar koka olām. Dzīvespriecīgas bišu vaska drāniņas pēc svētku pārtikas ietīšanai piedāvās Wrap it. Plakātus ar ziediem un ēdienu skaistākai telpai varēs iegādāties pie grafiskās dizaineres Karlīnas Annas Dzenes.

Taču kas gan ir Lieldienu tirgus bez svētku tradīcijām? Paralēli spēcinošām pusdienām turpat ābeļdārzā būs iespējams ripināt olas, kā arī ikviens aicināts uz kopīgu olu krāsošanu. Savukārt galerijā būs skatāma Oskara Pavlovska izstāde "Neatlaidība".

Norises vieta - Kalnciema iela 35, Rīga. Dalība bez maksas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu