Traģiska avārija Salacgrīvā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X

Vakar Latvijā reģistrēti 123 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 13 cilvēki, informēja Valsts policija.

Vakar pēc plkst.22 Salacgrīvā, Tīruma ielā, kāds vīrietis ar kvadraciklu nobrauca no ceļa braucamās daļas, apgāzās un negadījumā zaudēja dzīvību. Valsts policijā par notikušo sākts kriminālprocess.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests informēja, ka ap pp plkst.16.30 glābēji saņēma izsaukumu uz Dobeles novada Bērzes pagastu, kur bija notikusi trīs vieglo automašīnu sadursme. No vienas automašīnas glābēji atbrīvoja cietušu cilvēku, bet pārējie spēja izkļūt no bojātajiem spēkratiem paši saviem spēkiem. Pēc avārijas glābēji ar absorbenta palīdzību savāca uz brauktuves izlijušo šķidrumu un sakārtoja ceļa braucamo daļu.

Piektdien pieci cietušie reģistrēti avārijās Zemgalē, četri - Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet viens - Kurzemē. Viens no cietušajiem bija elektroskrejriteņa vadītājs, bet vēl viens - velosipēdists. Negadījumos cieta arī viens gājējs.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi astoņus vadītājus: trīs - Rīgas reģionā, pa diviem - Kurzemē un Latgalē, bet vienu - Zemgalē. Visi astoņi aizturētie vadītāji pie transportlīdzekļu stūres bija sēdušies tik nopietnā reibumā, ka viņiem piemērots kriminālsods, līdz ar to konfiscēs transportlīdzekli vai piedzīs transportlīdzekļa vērtību.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 212 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 46 autovadītāji, Vidzemē - 76, Latgalē - 40, Zemgalē - 26, bet Kurzemē - 24 autovadītāji. 20 vadītāji sodīti par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 584 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu