"Viena ģimene - četri zārki." Noskaidrojies, ka traģiskajā avārijā Lietuvā bojā gājusi ģimene (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 15min.lt/Paulius Peleckis/BNS

Pirmdienas, 17. aprīļa, rītā Lietuvu pāršalca traģiska vēsts - smagā avārijā bojā gājuši pieci cilvēki, tostarp trīs bērni. Likumsargiem izdevies noskaidrot vairāk detaļu par notikušo traģēdiju. 

Portāls "tv3.lt" vēsta, ka likumsargiem izdevies noskaidrot bojāgājušās personas - tā bijusi visa ģimene no Antanaiču ciemata, kas atrodas netālu no traģiskās avārijas vietas. Automašīnu vadīja 1998. gadā dzimis vīrietis, kuru sauca Rītis, tajā atradās arī viņa 1980. gadā dzimusī dzīvesbiedre un trīs viņas bērni.

Ģimene un Rītis dzīvojuši pie bojā gājušās sievietes mātes, kura ir smagi slima, norādījusi ģimenei pietuvināta paziņa. Tāpat persona, kura labi pazinusi bojāgājušos, pauda, ka ģimene bijusi trūcīga.

Jau ziņots, ka plkst. 7.16 glābšanas centrs saņēmis zvanu par smagu avāriju Maišiagalas pilsētā - vieglais spēkrats frontāli sadūries ar kravas auto.

Avārija notikusi taisnā ceļa posmā, kur nav apgrūtināta redzamība. Pagaidām sīkāki notikušā apstākļi tiek skaidroti un avārijas cēloņi nav zināmi. 

"Tā ir liela traģēdija šai ģimenei. Viņiem būs nepieciešama ļoti liela palīdzība. Viena ģimene - četri zārki," pauda ģimenes paziņa.

Traģiskajā negadījumā dzīvību zaudējušas trīs nepilngadīgas personas - sešus gadus veca meitene, kā arī astoņus gadus vecs zēns un septiņpadsmitgadīgs jaunietis. Tāpat bojā gāja divi pieaugušie - 1980. gadā dzimusi sieviete un 1998. gadā dzimis vīrietis, kurš vadījis vieglo spēkratu.

Sešus gadus vecā meitene tika izvilkta no sadauzītās automašīnas un nodota mediķu rokās, taču ārsti diemžēl nespēja glābt bērna dzīvību. Pārējās personas, kuras atradās vieglajā automašīnā, bija gājušas bojā.

Vieglais transportlīdzeklis esot ietriecies kravas automašīnā, kā rezultātā kravas auto apgāzies. Pie smagā auto stūres sēdēja 1988. gadā dzimis vīrietis, kurš apgalvoja, ka vieglais auto pēkšņi iebraucis pretējā joslā un ietriecies viņa spēkratā.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu