Foto Ņenaševa salīdzina "Progresīvos" ar Antiņu no Raiņa lugas "Zelta zirgs" (4)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas sekretāra biedre Antoņina Ņenaševa piedalās partijas "Progresīvie" kongresā
Saeimas sekretāra biedre Antoņina Ņenaševa piedalās partijas "Progresīvie" kongresā Foto: Edijs Pālens/LETA

Gadu laikā partija "Progresīvie" (P) no domubiedru grupas izaugusi par idejās un vērtībās balstītu organizāciju, sestdien partijas kongresā uzsvēra 14.Saeimas deputāte un partijas līdzvadītāja Antoņina Ņenaševa.

Viņa norādīja, ka, lai panāktu pārmaiņas un izrāvienu Latvijas labklājībā, partijas biedriem ir jāiet politikā, piemēram, atbalstot ar ziedojumiem, idejām un diskusijām ar brīvprātīgo darbu, vai piedaloties ar savu balsi vēlēšanās.

Saeimas deputāte salīdzināja "Progresīvos" ar Raiņa lugas "Zelta zirgs" personāžu Antiņu. Patlaban aptaujas liecina, ka "Progresīvie" ir starp atbalstītākajām partijām Latvijā.

"Soli pa solim, sekojot mūsu sapņiem, esam pierādījuši, ka spējam īstenot mūsu idejas dzīvē un darbos. Uzkāpt stikla kalnā nav viegli," sacīja Ņenaševa.

Foto: "Progresīvo" kongress

Viņa norādīja, ka partija palīdzējusi Rīgas domi atbrīvot no korupcijas. Tāpat "Progresīvo" vadībā esot atvērts viens no pirmajiem Ukrainas bēgļu atbalsta centriem. To visu sabiedrība novērtē, tāpēc partijai izdevās izturēt sīvo konkurenci un ar jauniem, profesionāliem līderiem būt pārstāvētai Saeimā, teica Ņenaševa.

"Šodien baudīsim demokrātijas svētkus, izdarīsim gudras un vērtībās balstītas izvēles par partijas nākotni un stiprināsim ticību domubiedru pulkā, progresīvākai Latvijas nākotnei," akcentēja "Progresīvo" līdzvadītāja.

Komentāri (4)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu