Partiju "Progresīvie" vadīs Šuvajevs un Panteļējeva (3)

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
14. Saeimas deputāts Andris Šuvajevs.
14. Saeimas deputāts Andris Šuvajevs. Foto: Edijs Pālens/LETA

Partiju "Progresīvie" nākamo gadu vadīs Rīgas domes deputāte Justīne Panteļējeva un Saeimas deputāts Andris Šuvajevs, informē partijas preses sekretārs Iļja Kozins.

Līdz šim partiju vadīja Antoņina Ņenaševa un Atis Švinka.

Par Panteļējevu nobalsoja 100 partijas biedri, pret bija 12. Arī par Šuvajevu nobalsoja 100 cilvēki, savukārt pret viņu nobalsoja 11 biedri.

Šuvajevs norādījis, ka galvenais fokuss ir uz partijas iekšējo attīstību. Ja "Progresīvie" vēlas kļūt par vēl spēcīgāku partiju, biedriem pēc iespējas aktīvāk esot jāiesaistās partijas procesos.

Tāpat šodien ievēlēta jaunā partijas valde, ko veidu Panteļējeva, Šuvajevs, Ņenaševa, Švinka, Mairita Lūse, Dāvis Lodziņš, Niks Derums, Kaspars Briškens un Zane Pūpola.

Kopumā uz astoņām valdes vietām bija pieteikušies 13 kandidāti. Kā devīto valdes locekli kongress apstiprināja jaunatnes organizācijas "Protests" valdes locekli Derumu.

Partijas biedri ievēlēja arī jaunu Ētikas un Revīzijas komisiju. Ētikas komisijā ievēlēti Elīza Lasmane, Agnese Logina un Leila Rasima, savukārt Revīzijas komisijā - Sandra Spūle, Paula Zvejniece un Baiba Puisīte.

Jau ziņots, ka kongresā tika pieņemti arī statūtu grozījumi, kuri paredz jaunas institūcijas - partijas domes izveidi.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu