Trešdien ugunsgrēkā cietis viens cilvēks

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Paula Čurkste/LETA

Trešdien Ventspils novada Tārgales pagastā ugunsgrēkā cietis viens cilvēks, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāvji.

Vienos dienā glābēji saņēma izsaukumu Tārgales pagastu, kur bija aizdegusies automašīna. Notikuma vietā konstatēts, ka deg autokrāns 10 kvadrātmetru platībā. No autokrāna noplūda hidrauliskā eļļa, kas ar absorbenta palīdzību savākta. Dzēšanas darbi noslēdzās neilgi pirms trijiem dienā.

Plkst.12.33 saņemts izsaukums Miera ielu Daugavpilī, kur piecstāvu dzīvojamās mājas pagrabā dega loga rāmis viena kvadrātmetra platībā. No sadūmotā pagraba ugunsdzēsēji glābēji izglāba vienu cilvēku, bet vēl viens evakuējās pats saviem spēkiem.

Savukārt plkst.16.42 ugunsdzēsēji glābēji devās uz Balvu novada Kubulu pagastu, kur pēc ceļu satiksmes negadījuma vieglā automašīna bija nobraukusi no ceļa braucamās daļas un atradās krūmos. Ugunsdzēsēji glābēji no transportlīdzekļa izcēla cilvēku, kuru nodeva Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī - no 3.maija plkst.6.30 līdz 4.maija plkst.6.30 - VUGD saņēma 53 izsaukumus, tostarp 21 uz ugunsgrēku dzēšanu, 14 uz glābšanas darbiem, bet 18 izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu