Vecmāmiņas kāzu kleitā! "TikTok" video saceļ vētru

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Tiktok" video.

Ievērojamu rezonansi "TikTok" platformā ieguvis video no kāzu ceremonijas mēģinājuma, kurā līgava atklāj pāršūto vecmāmiņas kāzu kleitu. Daži lietotāji jauno kleitas izskatu slavē, bet citi uzsver, ka līgavai vajadzēja saglabāt oriģinālo dizainu, vēsta portāls "Insider".

@brittanyltibbs

3rd generation wedding dress turned into a rehersal dress🤍✨

♬ A Thousand Years (Instrumental Version) - Wedding Music Experts & Instrumental Love Songs & Cover Classics

Publicētais video, kurā līgava pārvērtusi savas vecmāmiņas kāzu kleitu par divdaļīgu tērpu, sacēlis vētru "TikTok" platformā un lietotājiem raisījis dalītas jūtas.

25. aprīlī publicētajā klipā redzams, kā Britnānija Dalena, ģērbta divdaļīgā baltā tērpā, baznīcā pieiet klāt vecākai sievietei. "Ak, mans Dievs," vecāka sieviete izsaucās, kļūstot emocionāla un apskaujot Dalenu.

"Trešās paaudzes kāzu kleita pārvērsta par mēģinājuma ceremonijas kleitu," komentēts zem klipa, kas liek domāt, ka video redzamā vecākā sieviete ir līgavas vecmāmiņa.

Tālāk video papildina slaidrāde ar attēliem, kas atklāj, kā Dalenas radiniece izskatījās oriģinālajā kleitā un kā izskatās Dalenas pārveidotā versija.

Dalenas klips nedēļas laikā sasniedza aptuveni 10 miljonus skatījumu. Daudzi komentētāji teica, ka viņus aizkustinājusi līgavas ideja šo paaudžu mantojumu vilkt savā kāzu izmēģinājumā ceremonijā.

Vairāki lietotāji arī iejutās vecmāmiņas lomā, sakot, ka viņi būtu ļoti laimīgi redzēt, kā viņu mazmeita piešķir kleitai jaunu izskatu, kas vairāk piemērots viņai un mūsdienu modei.

Tomēr daži lietotāji uzskata, ka Britānijas lēmums tik drastiski pārveidot kleitu ir strīdīgs, sakot, ka vērtīgāk būtu bijis saglabāt un uzvilkt oriģinālo kleitu. Citi dalījās ar personiskiem stāstiem par ģimenes sievietēm, kas tik ļoti izmainījušas paaudzēs mantotās kāzu kleitas, ka tās vairs nav bijis iespējams vilkt citām radiniecēm, kuras to vēlējās izmantot savām ceremonijām.

"Mana māsa pāršuva manas vecmāmiņas kāzu kleitu man neko nesakot, un es viņai nekad to nepiedošu," atklāj kāda lietotāja.

"Es to nebūtu griezusi divos gabalos. To var pielāgot aktuālajam stilam, bet nākamajai paaudzei tagad nav kleitas," pauž cita lietotāja.

Pāris lietotāji aizstāvēja Dalenu, sakot, ka viņa var izlemt, ko darīt ar savu ģimenes mantojumu un ka citiem cilvēkiem nevajadzētu nosodīt viņas lēmumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu