Pusaudžu banda ar nažiem Imantā vajā vienaudžus, ar vienu izrēķinās mežā (21)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Piektdien, 5. maijā, pie Imantas Sporta centra pusaudžu banda ar nažiem uzbruka vairākiem vienaudžiem, kuriem izdevās aizbēgt un iemukt kādā daudzdzīvokļu mājā un patverties dzīvokļos pie cilvēkiem.

Kā stāsta sociālās saziņas vietnes "Twitter" lietotāja Dina, pakaļdzīšanās notikusi pēc pulksten 19 vakarā. Trīs pusaudži viņas dzīvoklī patvērušies neilgi pēc pulksten 19. Bet ceturtais pusaudzis - pie kaimiņiem. Pēc sievietes teiktā, vienam neesot paveicies un viņš sagūstīts un aizvests Anniņmuižas meža virzienā. Daļa uzbrucēju turpinājuši gaidīt pie mājas, kurā patvērās upuri.

Sieviete apgalvo, ka atkārtoti zvanījusi policijai, izklāstot situāciju, taču policija ieradusies tikai pēc 55 minūtēm. Sieviete uzskata, ka policijas darbinieki nav spējuši veikt adekvātas pārrunas ar pārbiedētajiem pusaudžiem.

Tikmēr sagūstīto pusaudzi banda aizvedusi uz mežu un piekāvusi, notiekošo arī filmējot un video ievietojot internetā.

"Mans bērns tagad baidās iet ārā ar draugiem uz sporta laukumu. Arī man joprojām ir šoks par vakardienas pārbīli, kad dzīvoklī panikā iebrāzās sveši bērni pēc palīdzības. Policijas bezdarbība un nākošā dienā internetā izplatītais video ar puiša sišanu. Pretīga sajūta!" raksta Dina.

 Tikmēr sociālās saziņas vietnēs svētdien cilvēki aktīvi pauduši nosodījumu par policijas gauso reakciju un nespēju novērst vardarbību pret pusaudzi. Daudzi bažījas, vai pilsētas ielas ir drošas viņu bērniem.

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu