Sieviete panikā iesūc putekļusūcējā indīgu čūsku (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook" video

Lielākā daļa no mums noteikti reiz ir putekļusūcējā iesūkuši kādu mušu vai sliktākajā gadījumā zirnekli, tomēr šai sievietei putekļusūcēja gūstā izdevās nejauši notvert ko brangāku un baisāku – indīgu čūsku.

Izsaukumu no ģimenes pāra Kvīnslendā, Austrālijā saņēma čūsku ķērājs Drū Godfrijs.

“Tikko kā tu iedomājies, ka savā darbā esi redzējis visu, kāds tev piezvana un paziņo, ka sieva putekļusūcējā iesūkusi čūsku,” Godfrijs rakstīja sociālajā tīklā “Facebook”.

Tiesa, ģimenes pāris jau bija zvanījis čūsku ķērājam iepriekš, sakot, ka savā mājā pamanījuši čūsku. Tomēr notikumi ātri vien attīstījās.

“Viņš ātri pārzvanīja, sakot, lai neuztraucos, jo sieva čūsku iesūkusi. Es paskaidroju, ka tā ir aizsargājama čūsku suga, tāpēc būtu nežēlīgi un nelegāli to tur atstāt. Viņi mani saprata un nopriecājās, ka mēs aizbrauksim pie viņiem,” izdevumam “Newsweek” stāstīja Godfrijs.

Kad Godfrijs ieradās notikuma vietā, putekļusūcējs atradās uz lieveņa. Ap tā caurules galu bija aptīts plastmasas maisiņš, lai čūska no sprosta neizbēgtu.

Sociālajā tīklā “Facebook” publicētajā video redzams, kā Godfrijs uzmanīgi atver putekļusūcēju un izņem no tā putekļu maisiņu.

“Es atvēru maisiņu, kur nonāk putekļi, un tur tā bija,” teica Godfrijs.

Sieviete putekļusūcējā bija iesūkusi apdraudētu un indīgu Demansia psammophis sugas čūskulēnu. Šīs čūskas var sasniegt metra garumu un ir ļoti žiperīgas. To inde nav bīstama cilvēkam.

Pēc čūskas atbrīvošanas no putekļusūcēja Godfrijs to ielika kastē un palaida savvaļā – tālu no cilvēku mājām.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu