Remontdarbi sākušies 32 valsts ceļu posmos

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Latvijas Valsts ceļi

Pašlaik remontdarbi ir sākušies 32 valsts ceļu posmos. Dažviet jāieplāno papildus laiks ceļā, informē "Latvijas valsts ceļi".

Valsts autoceļu tīklā darbi notiek astoņos posmos uz galvenajiem autoceļiem, trijos - uz reģionālajiem, kā arī uz 11 tiltiem.

Vismaz pusstunda ceļā jāplāno, lai šķērsotu būvdarbu posmu Lielvārdē, uz Daugavpils šosejas, un remondarbu posmu no Grebņevas līdz Kārsavai. Savukārt jauno būvdarbu posmu no Jēkabpils līdz Mežārei uz galvenā autoceļa Jēkabpils- Rēzekne- Terehova iespējams šķērsot 20 minūtēs.

Būtiski ierobežojumi ir arī uz Vidzemes šosejas no Sēnītes līdz Siguldai, kur satiksme notiek pa labās puses brauktuvi un noteikti ātruma ierobežojumi. Paredzamais remontdarbu posma šķērsošanas laiks ir 20 minūtes.

Lielākie ierobežojumi uz valsts reģionālajiem autoceļiem noteikti uz autoceļa Valka- Vireši, kur slēgta satiksme pār Gaujas tilta un Gaujas attekas tiltu. Apbraukšana tiek organizēta pa autoceļu Valka- Smiltene un ceļā jāplāno līdz 25 minūtēm. Autoceļa Balvi- Kapūne posmā no Rugājiem līdz Kapūnei ir divi luksoforu posmi, un paredzamais remontposma šķērsošanas laiks ir nedaudz vairāk par desmit minūtēm.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu